Bilgisayarı adım adım yenilemek mi PS5 mi?

Xbox seriex X düşünür müsünüz hocam? Daha uygun olur.
Biraz araştırmayla belki düşünebilirim, sonuçta o da PS5 gibi oyun konsolu ama nedense yıllardır Xbox'a karşı bir türlü ısınamadım hocam o yüzden şu ana kadar hiç düşünmemiştim açıkçası, Xbox Controllerimin de biraz eskimesinden dolayı çok sıcak bakamıyorum.

Ben senin yerinde olsam sistemi yavaş yavaş ta olsa geliştirirdim.
Ayrıca darboğazın hiçbir zararı yoktur.
Peki hocam bu konuda, elimdeki PSU yeterli olabilir mi, çok bir bilgim yok bu konuda açıkçası, maksadım bileşenlere zarar vermiyim ve bilgisayar açılsın, yeterlidir :)

Biraz araştırmayla belki düşünebilirim, sonuçta o da PS5 gibi oyun konsolu ama nedense yıllardır Xbox'a karşı bir türlü ısınamadım hocam o yüzden şu ana kadar hiç düşünmemiştim açıkçası, Xbox controllerimin de biraz eskimesinden dolayı çok sıcak bakamıyorum.

9. nesil Xbox gamepadler çok rahat ve konforlu. Ayrıca PS'den bir oyun alsanız 1K 15oyun alsanız PC parası çıkıyor. Bence bakın hocam Xbox'a.

9. nesil Xbox gamepadler çok rahat ve konforlu. Ayrıca PS'den bir oyun alsanız 1K 15oyun alsanız PC parası çıkıyor. Bence bakın hocam Xbox'a.
Şuan fiyatlarına baktım, 19k ya PS5 buldum D&R sitesinde ancak bahsettiğiniz Xbox Series X Vatan Bilgisayarda 30k. Yurt dışından da almayı düşünebilirim bu arada, yurtdışından getirmek iki konsol arasında çok bir fark olmazsa düşünülebilir.

Şu an fiyatlarına baktım, 19k ya PS5 buldum D&R sitesinde ancak bahsettiğiniz Xbox Series X vatan bilgisayarda 30k. Yurt dışından da almayı düşünebilirim bu arada, yurt dışından getirmek iki konsol arasında çok bir fark olmazsa düşünülebilir.

Vatan kazık oluyor hocam. Hepsiburada Akakçe gibi yerlerde aynı fiyatlarda.

Vatan kazık oluyor hocam. Hepsiburada Akakçe gibi yerlerde aynı fiyatlarda.
İşte o konuda da genellikte satıcıya bakıyorum, biraz daha kurumsal olan yerler genellikle tercihim oluyor malum farklı satıcıların yorumlarını okuduğumda kutu yırtık olan diyenler bile olabiliyor, bende ister istemez bir güvensizlik oluşuyor. Fiyatları uygun olan bir ürün bakmış olsaydım dediğiniz gibi gözüm kapalı alırdım.

PS 5 bence daha mantıklı.

İşte o konuda da genellikte satıcıya bakıyorum, biraz daha kurumsal olan yerler genellikle tercihim oluyor malum farklı satıcıların yorumlarını okuduğumda kutu yırtık olan diyenler bile olabiliyor, bende ister istemez bir güvensizlik oluşuyor. Fiyatları uygun olan bir ürün bakmış olsaydım dediğiniz gibi gözüm kapalı alırdım.

Hocam konu açın öneri gelir.

Şu an fiyatlarına baktım, 19k ya PS5 buldum D&R sitesinde ancak bahsettiğiniz Xbox Series X vatan bilgisayarda 30k. Yurt dışından da almayı düşünebilirim bu arada, yurt dışından getirmek iki konsol arasında çok bir fark olmazsa düşünülebilir.

PC topla hocam şu dönemde en mantıklısı PC. Xbox'da yıllık abonelik 1400 TL ve PlayStation exclusive oyunları Xbox'a gelmiyor, PlayStation'da 1500-2700 TL arası yıllık abonelik olduğu için uzak dur. Bu dönemde en mantıklısı sağlam bir PC toplamak. Birkaç yıl geçte olsa PlayStation oyunları da PC'ye de geliyor, Xbox GeForce NOW ile anlaştı Game Pass'teki birçok oyun NVIDIA aracılığıyla PC'ye de gelecek PC Game Pass'te var zaten. Üstelik üye olmak istemiyorsan da üyelik yapmadan, al oyununu rahat rahat oyna. Her türlü imkan mevcut.

PC topla hocam şu dönemde en mantıklısı PC. Xbox'da yıllık abonelik 1400 TL ve PlayStation exclusive oyunları Xbox'a gelmiyor, PlayStation'da 1500-2700 TL arası yıllık abonelik olduğu için uzak dur. Bu dönemde en mantıklısı sağlam bir PC toplamak. Birkaç yıl geçte olsa PlayStation oyunları da PC'ye de geliyor, Xbox GeForce NOW ile anlaştı Game Pass'teki birçok oyun NVIDIA aracılığıyla PC'ye de gelecek PC Game Pass'te var zaten. Üstelik üye olmak istemiyorsan da üyelik yapmadan, al oyununu rahat rahat oyna. Her türlü imkan mevcut.
Güzel açıklamışsınız hocam, teşekkür ederim. Peki o zaman konuda da bahsettiğim ekran kartları yeterli olur mu sizce aşağı yukarı bir PS5 performansı alabilmek veya tavsiye ettiğiniz farklı bir kart var mı? Tabii ki, oyunlar PS5'e özel olarak da optimize ediliyordur, en azından PS3 döneminde öyleydi en son bildiğim kadarıyla, bir kaç sene sonra almayı düşündüğüm sistem muhtemelen PS5'den aşağı kalıcaktır performans anlamında diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı