Adım Adım Windows 8 Kurulumu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar,

Az önce dizüstüme flash bellekten Win 8 kurulumu yapıyordum fakat 6. adımdaki kurulum ekranı bittikten sonra bilgisayar kendini yeniden başlattı ve siyah ekranda kaldı. Bir süre bekledim değişen bir şey olmadı. Bilgisayarı kapadım. Açılışta bir sorun yok, normal Win8 açılısı fakat açılış ekranı geçtikten sonra yine siyah ekran. Belki kurulumda bir problem olmuştur diye tekrar format attım fakat sonuç yine aynı. BIOS'u resetledim, o da işe yaramadı. Yapabileceğim bir şey var mı yoksa Windows 7'e geri mi dönmeliyim?
 
USB'den mi yükleme yapıyorsun ?
 
Rehberi incelemiştim daha önce. Kurulum konusunda epey tecrübeliyim. Kurulumda bir sorun olduğunu düşünmüyorum.
 
İmzanızdaki sisteme kurmaya çalıştığınızda böyle bir problem yaşıyorsunuz değil mi ? Windows 7'ye dönmeyin. Konuyu Recep Bey'e de bildireceğim zaten. Yakın bir zamanda cevap alırsınız.
 
Hayır imzamdaki sistem değil. Kurmaya çalıştığım sistem Casper marka bir notebook. Özellikleri aşağıdaki gibi:
İşlemci : Intel core i5 2410m - Ekran K. : Nvdia 2 GB Gt540M 128 Bit - Ram : 1333 mhz 8 GB DDR3 - HDD : 640 GB Sata 2

Bilgisayarda işletim sistemi yüklü olmadığından bileşenlerin marka ve modellerini tam olarak yazamadım. Ama genel olarak sistem böyle. Yardımınız için teşekkür ederim.
 
Şimdi anlaşılıyor. Casper'larda bazı modellerde Windows 8 yüklemek için BIOS güncellemesi yapmanız gerekiyor. Mümkünse laptobun tam modeli lazım ama. Etiketinde vs. bir yerinde yazması lazım. O yüzden ayrı bir konu açalım bu sorun için. Oradan sorunu çözmeye çalışırız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı