Adım herkese yürüyor olarak çıktı

Hocam anlattıklarınıza göre "cıvık" olarak damgalamışlar sizi. Ama adına herkese yürüyor demişler işte.
Evet dediğiniz gibi. Aslında bazı hareketlerimin biraz laubali olduğunun farkındayım ve geliştirmeye çalışıyorum ama sonuç olarak herkesin bir yapısı var. Öyle çok ciddi vs. olamıyorum maalesef. Nereye doğru gidecek bilmiyorum.

Küçük bir şehirlerde bu tarz olaylar sık yaşanır, kız sana yürüme daveti atmadığı sürece yürüme(küçük şehirler için konuşuyorum) ama büyük şehirlerde yürüme daveti almasan bile kızı hoş bulduysan yürümen (aynı ortamda 2-3 kıza yürümek gibi saçmalık olmadığı sürece) sıkıntı oluşturmayacaktır.
Evet olay tamamen bu aslında. Gerek büyük şehirlerde gerek yurt dışında benzer olayları gördüğümde bu denli tepkiler verilmiyor. Belki küçük olduğunda insanlar birbirini daha çok tanıdığı içindir. 500 kişilik bir sınıf ve 100 kişilik sınıf bile farklı olabiliyor.

Üniversiteye ilk geldiğimiz zaman birilerine yürümüştüm. Yürümediğim kişilere de gereksiz samimi davranıyordum ve sonra adım herkese yürüyor olarak çıkmış.
Bunu aştım ama ön yargıları aşamadım, kimsenin fikri değişmedi. Sizce bunu nasıl halledebilirim? Ortam olmuyor bu şekilde pek.

Sen de bundan sonra herkese yürü o zaman. Herkese yürüyen kişi olarak anılıyorsun zaten birilerine yürüsen ne olur yürümesen ne olur?

Sen de bundan sonra herkese yürü o zaman. Herkese yürüyen kişi olarak anılıyorsun zaten birilerine yürüsen ne olur yürümesen ne olur?
Tamam da benim istediğim bu değil ki :D
Ben düzgün bir ortam olsun istiyorum sadece can sıkıntısından dolayı. Yoksa gerisi pek umrumda değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı