Narqo
Hectopat
- Makaleler
- 2
Arkadaşlar merhaba. Kız arkadaşımın çok sevdiği bir arkadaşı vardı. Kız arkadaşım da aralarındaki bağa değer veriyordu fakat arkadaş aynı değeri göstermiyordu. Bunun üzerine kız arkadaşım, arkadaşlıklarını bitirme kararı aldı. Uzun bir süre görüşmemişler ve daha sonra çocuk, kız arkadaşımı bir buluşmaya çağırdı. Ben de arkadaşın varlığını buluşma günü öğrendim. Kız arkadaşım bana olayları size anlattığım gibi anlattığı için pek yorum yapmadım. Fakat bahsettiği zaman çok da içime sinmedi. Biliyorsunuz, erkek erkeği bir şekilde anlıyor. Buluşmuşlar vs. çocuk, kız arkadaşıma psikolojik durumundan bahsetmiş ve bu normalde yaptığı bir şey değilmiş. Tüm konuşmalarının ardından kız arkadaşım, arkadaşlıklarının onun gözünde bir değeri kalmadığını söylemiş. Ertesi gün kız arkadaşım, içine dahil olduğu bir grup ile buluşmaya gitti ve o gruba bahsettiğim çocuk da dahilmiş. Kız arkadaşım eğlenceli bir gün geçirdi ve arkadaşlığını bitirdiği çocuk ile de çok eğlenmiş. O gün bizim ilişkimizle ilgili saçma sapan yorumlar yapmış. Daha sonra kız arkadaşım bir konsere gitmek istediğini ama konserin onun olduğu şehirde olmadığını söylemiş, çocuk da konser işini ayarlayabileceğini söylemiş. Bahsettiğim çocuğun sevgilisi varmış ve sevgilisinden ayrılmış. O gece kız arkadaşımı aramış ve kız arkadaşım saat geç olduğu için telefonu açmak istememiş. Daha sonra WhatsApp'tan yazmış ve çok kötü olduğunu söylemiş. Uzun uzun anlatmış vs. bunlar oldu, bitti. Bir gün kız arkadaşımla bulunduğumuz şehirdeki bir semtte kafe arıyorduk. Bu arkadaş, o semti çok iyi biliyormuş ve kız arkadaşım orada oturabileceğimiz bir kafe bulmak için bu çocuğa mesaj attı. Ben de bu mesajdan rahatsızlık duydum. Çünkü kız arkadaşım görüşmek istemediğini söyledikten sonra hala çocuğa açık kapı sunması sinirimi bozmuştu.
Benim sinir olduğum kısımlar şunlar:
Ben kız arkadaşımla uzak mesafe ilişkisi yaşıyorum, bahsettiğim konser benim yaşadığım şehirde olacak. Burada birinin bu konser işini organize etmesi gerekiyorsa o kişi benimdir.
Uzun uzun ayrılığını anlatması bana kendini acındırma çabası gibi geldi.
Afedersiniz ama o arkadaş to*a benziyor biraz.