Adıma açılmış hesaplar

Arkadaşlar bugün ablam maillerimi kontrol ederken emir_askk diye bir hesap açıldığını öğrendi benim hiçbir alakam bile yok. En önemliside kızlara falan mesaj atıp cinsel organını falan atmış 2-3 tanesi mahkemeye vereceğim demiş. Bu mesajlar 165 hafta önce atılmış. Ablamlamla tartıştık ablam bana inanmıyor doğruyu söyle diyor ne yapacağımı şaşırdım.
LGS bitince telefonum olacağını söylediler eylül'de ilk telefonumu aldım. Benim atmam imkansız.

Her şeyi akışına bırakın sizi mahkemeye verseler ne olur sanki eğer siz böyle bir şey yapmadıysanız sorun yok zira gerçeklerin bir gün ortaya çıkmak gibi kötü bir huyu vardır. Ne kadar yalan söylersen söyle hep bir yerden patlak verir. Abdestinden şüphesi olmayanın namazından şüphesi olmaz. Mahkemede size sorarlarsa cinsel organınızı neden sağa sola gönderdiniz diye sende çıkarır masanın üstüne koyarsın bakın bu benimki değil burada manipülasyon yapılıyor. Gerekirse cinsel organın sana ait olmadığını incelemeleri için kriminal inceleme yapılmasını talep edebilirsin. 😁

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı