Adıma Hepsiburada siparişi verilmiş

icasilverballers

Hectopat
Yer
İstanbul
Az önce HepsiJet telefonuma kargo numarası ve temassız kodu gönderdi. Önce aileme sordum kimse vermemiş. Benim hesabımdan da herhangi bir şekilde para çekilmemiş. Amazon'dan verdiğim sipariş mi acaba diye HepsiJet ile iletişime geçtim ama Amazon ile çalışmadıklarını söylediler ve kargonun içeriği hakkında bilgi veremediklerini belirttiler. Kargo ertesi gün teslim için ekstra para bile ödenmiş. Hepsiburada'yı arayıp ne olduğunu öğrenebilir miyim?

Eğer amazon.com.tr'den almadıysanız. X mağaza ise ve adamın elinde bu ürün yoksa size başka bir yerden yönlendirme yapmış olabilir. Sizi mağdur etmemek adına.

Eğer amazon.com.tr'den almadıysanız. X mağaza ise ve adamın elinde bu ürün yoksa size başka bir yerden yönlendirme yapmış olabilir. Sizi mağdur etmemek adına.

Hocam onu da sordum iki firma birbiriyle iş yapmıyormuş. Biri Hepsiburada biri Amazon. Stoklarda da var gözüküyor. Benim Amazon'dan aldığım siparişi iptal etme isteği yolladım. Bakalım ne olacak.

Hocam adıma verilen sipariş geldi, Hepsiburada'dan gelen sipariş benim Amazon'dan aldığım kitap. Ama Amazon siparişim daha teslim edilmemiş. İki firma birbiriyle de çalışmıyormuş. Anlamadım ne olduğunu.

Hangi satıcıdan aldınız bu kitabı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı