Adıma Yapılan Alışverişler

WretSS

Kilopat
Yer
TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
ÖĞRENCİ
Merhabalar, bu ara başıma gelen olaylardan bahsetmek istedim. Hemen hemen her gün adıma bir yerden ürün alınmış diye mesaj geliyor. Dün Letgo'dan bir satıcı geldi 2. El monitör almışım ama Letgo hesabım bile yok. 4 gün önce Avon dan mesaj geldi ürününüz kargoya verildi ve benim adım üzerinden ama Avon'dan bir şey almadım ve bunlar bizim iş yerimize gidiyor. Haliyle ben de dışarıda oluyorum ve artık gına gelmeye başladı bunun bir çözümü var mıdır? İnternetten alışveriş yaptığım yer Hepsiburada ve İtopya gibi siteler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kredi veya banka kartlarınızda bir eksilme görüntülediniz mi ? Bahsi geçen sitelerdeki kayıtlarınızı inceleyip epostalarınızın şifrelerini değiştirin. O hesapların hepsinden numaranızı da kaldırın. Ürünler nereye gidiyor, almaya sinsice gelen birileri var mı ? Kartlarınız çalınmış olabilir.

Sanal kart kullanıyorum ve kartlar internet sitelerinde kayıtlı değil.
Birde benim anlamadığım letgo gibi bir yerden 2. El monitör alıp, benim iş yerimi nereden bildikleri ve beni işyeri sahibi gibi tanıttıkları ?

Sanal kart kullanıyorum ve kartlar internet sitelerinde kayıtlı değil.
Kartların sitelerde kayıtlı olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Kendi kartlarınızdan veya sanal kartınızdan herhangi bir eksilme, haberinizin olmadığı bir kuruşluk olsa dahi ufacık bir ekstre var mı ?

Kartların sitelerde kayıtlı olup olmaması bir şeyi değiştirmiyor. Kendi kartlarınızdan veya sanal kartınızdan herhangi bir eksilme, haberinizin olmadığı bir kuruşluk olsa dahi ufacık bir ekstre var mı ?
Bakip dönüş yapacağım.
Kartlarımın hiçbirinde habersiz çekilen ücret yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı