Adında trojan geçen Wi-Fi ağı

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    175,9 KB · Görüntüleme: 70
Wi- Fi şifresini almak. Değiştirsen de bir fayda etmez. Yine o isime aynı yöntemi uygular.
Alırsa ne gibi sonuçlar doğurur? Sürekli yakama yapışıcak mı bu kişi böyle ilk defa böyle bir olay ile karşılaşıyorum.

Alırsa ne gibi sonuçlar doğurur? Sürekli yakama yapışıcak mı bu kişi böyle ilk defa böyle bir olay ile karşılaşıyorum.
Kimse bağlanmazsa olmuyor deyip başka ağa saldırı yapar. Wi-fi ağını gizlemek de bir yöntem. Ama gerek yok. Kullanım zorluğu çıkartıyor.
Alırsa bedava wi-fi elde etmiş olur . Ya da ağ içinden size başka saldırılar uygulayabilir.

Hocam şu an mesela telefonun netinden bağlanıyorum modemi kapattım ama wifi'lerde mdmtrojan.ss adında bir wifi var hiç çıkmıyordu o neyin nesi?

En sağlamı modeme giriş yapıp yayın adına ve frekans ayarına bakmak olacaktır bu kadar uğraşa gerek yok.

Hocam şu an mesela telefonun netinden bağlanıyorum modemi kapattım ama wifi'lerde mdmtrojan.ss adında bir wifi var hiç çıkmıyordu o neyin nesi?
Ben SARI 2 ağından bahsediyordum. Bahsettiğinizin muhtemelen ismi öyle.

Ben SARI 2 ağından bahsediyordum. Bahsettiğinizin muhtemelen ismi öyle.
Anladım hocam annemin telefonundan baktım telefonda ki wifi'lerde gözükmüyor bu SARI 2. Kapatıp açtım tekrar laptopta da gözükmüyor şuanlık

Eğer modemde wps özelliği varsa bazı uygulamalarla internete bağlanabiliyorlar. Modem arayüzünden SARI'nın şifresini kaldırıp SARI 2 adında yeni SSID(Wi-Fi ağı) açmış olabilirler.

Eğer modemde wps özelliği varsa bazı uygulamalarla internete bağlanabiliyorlar. Modem arayüzünden SARI'nın şifresini kaldırıp SARI 2 adında yeni SSID(Wi-Fi ağı) açmış olabilirler.
Ne yapmak lazım bu durumda hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…