Adında trojan geçen Wi-Fi ağı

• Konuyu başlatan HsNN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.079
Arkadaşım daha önce de dediğim gibi modem ara yüzüne girip Wi-Fi ayarını düzelmelisin şifreyi de değiştir wps özelliğini de devre dışı bırak sıkıntı kalmaz ayrıca Wi-Fi ayarın değişmiş mi değişmemiş mi direk olarak modem ara yüzünden anlaşılır burada ancak tahmin yürütebiliriz önemli olan modem ara yüzü.

Arkadaşım daha önce de dediğim gibi modem ara yüzüne girip Wi-Fi ayarını düzelmelisin şifreyi de değiştir wps özelliğini de devre dışı bırak sıkıntı kalmaz ayrıca Wi-Fi ayarın değişmiş mi değişmemiş mi direk olarak modem ara yüzünden anlaşılır burada ancak tahmin yürütebiliriz önemli olan modem ara yüzü.
Hocam nasıl giriyorduk arayüze?

Kardeşim yazmam uzun sürecek en iyisi YouTube'a modemin markasını gir arayüz ayar yaz nasıl gireceğini anlarsın izleyerek.

Vallahi kardeşim ben kahin değilim şifreyi bilemem senin ağına girip büyük ihtimalle değiştirilmiş olabilir.
Resetleyip modemi baştan kurman gerekli bu tür durumlarda ayrıca modeme giriş bilgileri modemin altında da yazar oraya da bak.
Eğer reset yaparsan ISS kullanıcı adı ve şifresini temin etmen yararına olacaktır bazı modemler otomatik almıyor elle girilmesi gerekiyor.

Vallahi kardeşim ben kahin değilim şifreyi bilemem senin ağına girip büyük ihtimalle değiştirilmiş olabilir.
Resetleyip modemi baştan kurman gerekli bu tür durumlarda ayrıca modeme giriş bilgileri modemin altında da yazar oraya da bak.
Eğer reset yaparsan ISS kullanıcı adı ve şifresini temin etmen yararına olacaktır bazı modemler otomatik almıyor elle girilmesi gerekiyor.
Girmiş konu sahibi arayüze şimdi ne yapacağım diye soruyor?
Hocam girdim ne yapayım şimdi adım adım?
Markası nedir modeminizin?

Güvenlik WPA2/WPA gösteriyo şifreyi değişeyim.
Girmiş konu sahibi arayüze şimdi ne yapacağım diye soruyor?

Markası nedir modeminizin?
Tilgin HG1332 hocam modem arayüzüne girdim şifreyi değiştirebilirim önereceğin bir şey var mı ekstra olarak?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı