PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.470 Çözümler 15 20 Kasım 2019 #1 Oyunu sanırsam 4-5 yıl önce oynamıştım. Oynadığım ilk oyundu her şey Simülasyon gibiydi oyun farklı gezegende geçiyor ve oyuna yeşil renk hakimdi, garip Uzaylı mıydı, Robot muydu hatırlayamıyorum düşmanlar vardı kuleye çıkıp vuruyordun.
Oyunu sanırsam 4-5 yıl önce oynamıştım. Oynadığım ilk oyundu her şey Simülasyon gibiydi oyun farklı gezegende geçiyor ve oyuna yeşil renk hakimdi, garip Uzaylı mıydı, Robot muydu hatırlayamıyorum düşmanlar vardı kuleye çıkıp vuruyordun.
Rahasa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ekim 2017 Mesajlar 2.962 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #11 Wolltec dedi: Hocam çok geç cevap verdim ama. Genişletmek için tıkla... Yok be ustam 5 yıl geçmiş altı üstü eleman hemen oyunu indirip oynamaya başlayacaktır Artı 0 Eksi
Wolltec dedi: Hocam çok geç cevap verdim ama. Genişletmek için tıkla... Yok be ustam 5 yıl geçmiş altı üstü eleman hemen oyunu indirip oynamaya başlayacaktır
Wolltec Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2024 #12 Rahasa dedi: Yok be ustam 5 yıl geçmiş altı üstü eleman hemen oyunu indirip oynamaya başlayacaktır Genişletmek için tıkla... belki hala arıyordur hocam belli olmaz. Artı 0 Eksi
Rahasa dedi: Yok be ustam 5 yıl geçmiş altı üstü eleman hemen oyunu indirip oynamaya başlayacaktır Genişletmek için tıkla... belki hala arıyordur hocam belli olmaz.
BayAmgis Femtopat Katılım 2 Kasım 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #13 bence ınvader zim çzgi filminin bir oyunu oabilir anam karakter zatenbirrobotolup uzaylıda ? Artı 0 Eksi