- Makaleler
- 110
Nasıl biriydi söyleyen, şarkının türü nasıldı? Biraz daha bilgi verebilir misin?
Nasıl biriydi söyleyen, şarkının türü nasıldı? Biraz daha bilgi verebilir misin?
"Dınının dını nı, dınının nı; oooo. Dınınını nınını, oooo."
Hocam çok popüler bir şarkıydı. Söyleyeni erkek, yabancı bir şarkıydı. Yabancı olduğundan dolayı da sözlerini çıkartamıyorum maalesef.Nasıl biriydi söyleyen, şarkının türü nasıldı? Biraz daha bilgi verebilir misin?
Hocam videolarda edit yaparken de kullanılıyor.Hocam bilginin dibi var işte daha ne istiyorsunuz?
Yabancı olduğundan dolayı da sözlerini çıkartamıyorum maalesef.
Bu mu?
Söyleyeni erkek.
Hocam işte yabancı olduğundan hep bunlar. Bir tek kelime bile çıkartamadım maalesef ki.Bir konuşsa söyleyecek ama konuşamıyor işte.
Hocam biz böyle sabah kadar bakalım bulmamız imkansız.
Çok teşekkür ederim hocam, deneyeceğim.Google asistanda mırıldanarak şarkı söylemeyi bulma gibi bir özellik vardı bir deneyin.
Elektro gitar kullanılıyordu. Daha çok videoların edit kısmına yerleştiriliyordu. Bilirsiniz, YouTube'da eğlenceli videoların arasına koyarlar ya, onun gibi.Elektro müzik mi, hangi enstrümanlar kullanılıyor.
Bu mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.