Adını unuttuğum oyunlar

Exxix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 2 tane oyun arıyorum ama hala bulamadım. Bu oyunların nasıl olduğunu size yazayım. Eğer bulursanız beni çok memnun edersiniz.
1. Bu oyunda sadece ilk bölümü hatırlıyorum. Biz sandalyede oturuyoruz ellerimiz falan bağlı yanımızda adamlar var. Telefon çalıyor sonra biz bir şekilde iplerden kurtuluyoruz. Ardından o odada olan silahı alıp onları öldürüyoruz. Bu oyunu bilenler yazabilirler.
2.Bu oyun ise savaş oyunu ama biz hiç hareket edemiyoruz. Oyun bölümlü. Olduğumuz yerde dururken adamlar geliyor onlara sıkıyoruz. Etrafımıza dönebiliyoruz. O bölüme göre cephanemiz oluyor. Tank falan şeyler var. Hatta oyunda 2 tuşa basıp sınırsız cephane yapabiliyorduk.

Eğer bu oyunlardan birini biliyorsanız ismini yazabilirsiniz. Başka oyun tavsiyeleri alabilirim.

Şimdiden Teşekkürler....

Son düzenleyen: Moderatör:
2. oyun Beach Head 2002 olabilir mi?
Bende tam bilgisayarımda o oyunu arıyordum. Benden hızlı davranmışsın :D
Screenshot_1.jpg

2. oyun Beach Head 2002 olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet bu kardeş. Çok teşekkürler babam çok istiyordu bu oyunu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı