Adını unuttuğum oyunlar

Exxix

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben 2 tane oyun arıyorum ama hala bulamadım. Bu oyunların nasıl olduğunu size yazayım. Eğer bulursanız beni çok memnun edersiniz.
1. Bu oyunda sadece ilk bölümü hatırlıyorum. Biz sandalyede oturuyoruz ellerimiz falan bağlı yanımızda adamlar var. Telefon çalıyor sonra biz bir şekilde iplerden kurtuluyoruz. Ardından o odada olan silahı alıp onları öldürüyoruz. Bu oyunu bilenler yazabilirler.
2.Bu oyun ise savaş oyunu ama biz hiç hareket edemiyoruz. Oyun bölümlü. Olduğumuz yerde dururken adamlar geliyor onlara sıkıyoruz. Etrafımıza dönebiliyoruz. O bölüme göre cephanemiz oluyor. Tank falan şeyler var. Hatta oyunda 2 tuşa basıp sınırsız cephane yapabiliyorduk.

Eğer bu oyunlardan birini biliyorsanız ismini yazabilirsiniz. Başka oyun tavsiyeleri alabilirim.

Şimdiden Teşekkürler....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de arıyorum bir oyun vardı dünya savaşında geçiyordu farklı bölümler vardı böyle. Örneğin bir bölümde hem sniper oluyordun hem de normal asker. Onun haricin de bir sahne vardı dürbün ile tankları patlatıyorduk. Bilen varsa bana da yardımcı olsun :D

2. oyun COD 5 olabilir. Çünkü 5. oyununun sahnesinde 3 kişiyiz başta. Bir kişinin kafasını bıçakla kesiyor. Daha sonra sıra bize gelirken adamlar gelip bizi kurtarıyor ve sahil gibi bir yerde savaşa başlıyoruz ama onda telefon yoktu diye hatırlıyorum.

2. oyun Beach Head 2002 olabilir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeş ben oyunun bütün indirme linklerine baktım indirdiğimde virüs programım virüslü diyor.Ben sonra riski kabul et dedim oyuna girdim.PC ye bişiler olduda düzelttim.Senin bildiğin sağlam link varsa atar mısın?

Far Cry 5 Jacob bölümünde var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Değil kardeş. Yine de sağ ol.
O konuda hiç bir bilgim yok maalesef. Çok eski bir oyun zaten. Herhangi bir yerde satıldığını da sanmıyorum. Akşam müsait olursam bir bakarım yine de.
Sağ ol.

Kardeş ben oyunun bütün indirme linklerine baktım indirdiğimde virüs programım virüslü diyor.Ben sonra riski kabul et dedim oyuna girdim.PC ye bişiler olduda düzelttim.Senin bildiğin sağlam link varsa atar mısın?
Bu oyun benim bilgisayarda da var ve çalışıyor. Fakat Dosya.tc gibi sitelerden dosya linki paylaşmak forumda yasak olduğu için buraya atamam. İstersen ve varsa bildiğin başka bir yol atabilirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı