Adıyaman ADSL'den Fiber'e geçiş

Khajz

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar şu an 16Mbps ADSL paket kullanmaktayım ve oturduğum yerde VDSL olduğunu bilmiyordum bugün birkaç yerden sorguladım ve cevapları 62-68Mbps arası değişti 50mbps paket düşünmekteyim ve Adıyaman'da ikamet ediyorum acaba önerebileceğiniz bir internet sağlayıcısı var mı?

Fiber olduğu sürece çok büyük sıkıntılar yaşanmıyor. SuperOnline Fiber'den Türk Telekom Fiber'e geçtik herhangi bir farklılık göremedik. Ama görüş topladığın zaman da SuperOnline çoğunluk gelir hocam.

Merhaba. VDSL tam olarak fiber değildir. VDSL teknolojisinde fiber optik kablolar saha dolabına kadar döşenir, saha dolabından itibaren abonelere bakır kablo ile internet ve telefon hizmeti verilir. Teorik olarak VDSL 200Mbps hız sunabiliyor, uygulamada ise ortalama 100-130Mbps arasından download hızı sunuyor. Alabileceğiniz hız binanızın saha dolabına yakınlığına göre değişir. Tabi bunun yanında alt yapı kalitesi de önemli. Taahhüt'süz kotasız uygun paket sunan internet servis sağlayıcılar var. Arayıp bilgi talep edebilir ve size en uygun paketi seçebilirsiniz. Taahhüt olmadığından memnun kalmadığınız taktirde farklı bir internet servis sağlayıcısına geçiş yapabilirsiniz.

Merhaba. VDSL tam olarak fiber değildir. VDSL teknolojisinde fiber optik kablolar saha dolabına kadar döşenir, saha dolabından itibaren abonelere bakır kablo ile internet ve telefon hizmeti verilir. Teorik olarak VDSL 200Mbps hız sunabiliyor, uygulamada ise ortalama 100-130Mbps arasından download hızı sunuyor. Alabileceğiniz hız binanızın saha dolabına yakınlığına göre değişir. Tabi bunun yanında alt yapı kalitesi de önemli. Taahhüt'süz kotasız uygun paket sunan internet servis sağlayıcılar var. Arayıp bilgi talep edebilir ve size en uygun paketi seçebilirsiniz. Taahhüt olmadığından memnun kalmadığınız taktirde farklı bir internet servis sağlayıcısına geçiş yapabilirsiniz.
biliyorum vdsl kullanmadığım için bir şey diyemedim. arkadaşım vdsl ile superonline kullanıyor sabit 16 pingle oynuyor. indirme hızının da baya yüksek olduğnunu biliyorum. 10 dk gibi bir sürede valorant kurdu.

biliyorum vdsl kullanmadığım için bir şey diyemedim. arkadaşım vdsl ile superonline kullanıyor sabit 16 pingle oynuyor. indirme hızının da baya yüksek olduğnunu biliyorum. 10 dk gibi bir sürede valorant kurdu.
Konu başlığını görünce düzeltmek istedim. Süper online de VDSL hizmeti sunuyor. Muhtemelen arkadaşınız saha dolabına çok yakındır ve internet alt yapısı çok iyidir. Ping değerleri de gayet güzel.

Önerileriniz için çok teşekkür ediyorum sanırım Superonline'a geçiş yapacağız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı