tugbaciccone
Centipat
Daha fazla
Adalet sarayı büyük ihtimalle şantaj olmadığı için onlar da senin ile ilgilenmeyebilir.
Ama o zaman ne yapacağım? Formatlık mesele değil Wi-Fi aracılığı ile yapıyor. Hemen hemen her şeyi denedim tek çarem savcılık.
Wifi üzerinden izliyor. Hangi cihazım bağlı olursa olsun görüyor. Ben normal format attım hep işe yaramadı bu dediklerinizi ilk defa duydum. Teşekkür ederim.Size tavsiyem en kısa sürede aşağıdaki yöntemler ile bu saldırıyı bertaraf etmeniz olacaktır.
1- İnternet servis sağlayıcınızdan yeni bir IP adresi almanız. (sadece telefon açıp durumu anlatmanız ve IP değişiklik talebinde bulunmanız yeterli)
2- Cihazınızın orijinal yazılımını bilen birisi aracılığı ile soft reset yöntemiyle tekrar yüklemeniz. (hard reset bu tarz izleme virüslerinde çözüm olmuyor. Çünkü virüs sisteme entegre olmuş olabiliyor. Sistem yazılımının sıfırlanmasını da kapsayan soft reset çok daha güvende olmanızı sağlayacaktır)
Eğer bu mesajlardaki gibi bir süreç izleyecekseniz de dediklerimi sakın dikkate almayın. Açılacak bir dava sürecinde kanıtların hala o telefonda bulunuyor olması gerekiyor çünkü.