Adli bilişim incelenmesi için nereye başvurulur?

Ben de bazen video izlerken kendince duruyor ama pek umarsamiyorum, format atmayı denebilirsiniz.
O ihtimallerde var fakat henüz olay gerçek mi onu bile bilmiyoruz, konu troll bile olabilir kimseye güvenemeyiz, olay gerçekse ben korkutma ve tehdit amaçlı söylediğini düşünüyorum.
Kanka korkmakla haklısın tehdit bile eder.

Ben de bazen video izlerken kendince duruyor ama pek umarsamiyorum, format atmayı denebilirsiniz.

Kanka korkmakla haklısın tehdit bile eder.

Video olayı dokunmatik ile alakalı olabilir kanka, tehdit eder ama boş tehdit olur işim gereği Türk erkeğinin iliğine kadar biliyorum ve bu durum çok basit bir şey çünkü ağzı olan konuşuyor.

Video olayı dokunmatik ile alakalı olabilir kanka, tehdit eder ama boş tehdit olur işim gereği Türk erkeğinin iliğine kadar biliyorum ve bu durum çok basit bir şey çünkü ağzı olan konuşuyor.
Evet kanka Allah yardımcın olsun inşallah atlatırsın onu bulursan dava açabilirsin yaptığı suçun bedelini öder. :)

Evet kanka Allah yardımcın olsun inşallah atlatırsın onu bulursan dava açabilirsin yaptığı suç bedelini öder. :)

Kanka konuya direkt benim mesajları okuyarak başladın sanırım olayı yaşayan ben değilim haha, keşke ben yaşasam hayatıma azıcık heyecan girer de eğlenirim ama kadın olunca işler çok zor.

O ihtimallerde var fakat henüz olay gerçek mi onu bile bilmiyoruz, konu troll bile olabilir kimseye güvenemeyiz, olay gerçekse ben korkutma ve tehdit amaçlı söylediğini düşünüyorum.

Gercektir. Arkadas 1 ay once de ayni konudan bahsetmisti. Kendisini de az cok tanirim. Onunla konusurken sikayetleri oldugu belliydi.

Yaşınız kaç acaba? 18 yaş altı iseniz çok ciddi bir suç ailenizin başvurusu ile başını epey yakabilirsiniz. Bir de telefon modeliniz nedir?

Yaşım 22 ve Xiaomi.
Sizin açınızdan gerçekten kötü bir durum, telefon modeli nedir? Samsung ise videolardan bakarak çok rahat şekilde Custom ROM kurabilirsin, hem yenilik olur hem de arkadaşımız bir daha seni izleyemez, arkadaşın dediği gibi 18 yaş altı iseniz şikayet falan edersiniz ama sorun şu yine izlemeye devam edecek, ve seni izleyen arkadaş gerçekten izlediğini kanıtladı mı?
22 yaşındayım. İzlendiğime eminim. Şahıs da inkar etmiyor zaten o yüzden de kaçıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı