Adobe After Effects kasıyor

knullxrd

Decapat
Daha fazla  
Ekran kartım ASUS Dual 6700 XT 12 GB 16 GB RAM AMD Ryzen 5 5600X işlemci aşırı kasıyor sebebi nedir?

işlemcin o kadar yeterli değil bence

Video ön izleme kısmından çözünürlüğü Full'den halfa çek veya qualitet mi öyle bir şey vardı ona çek düzelir. Eğer hâlâ kasıyorsa video editlerken bi kaç GB RAM kullandığına bakıp bana söyle.

Adobe uygulamaları işlemci bazlıdır ve işlemciniz AE 2022 için minimum seviyededir. AE 2022 önerilen olarak 8 çekirdek ister ve işlemciniz 6 çekirdektir. Yani maalesef işlemciniz yetersizdir.

Alakasız, kullandığı işlemci sistem gereniksimlerinde minimum da geçiyor.

Programı korsan olarak mı kullanıyorsunuz?
Korsan değilse Video çözünürlük ve kare hızına bakmanızı öneririm.

Hayır bizzat kendim denedim çekirdeği az kalıyor dediğin gibi ama program korsan olduğu için bu Full ve yarı çözünürlük olayı ne kadar iyide olsa bilgisayarı kastırır.

Hayır bizzat kendim denedim çekirdeği az kalıyor dediğin gibi ama program korsan olduğu için bu Full ve yarı çözünürlük olayı ne kadar iyide olsa bilgisayarı kastırır.
Hmm, dediğiniz mantıklı ama ben kendim crack kullanıyorum ve arada 1 nesil fark olsa da işlemci özelliklerimiz aynı ve sorun görmedim bu gene kadar.

Nerede olduğunu hatırlamıyorum ama ram kullanımını kontrol edebileceğimiz bir ayar vardı.
O ayarı ram kullanımını köklemeyecek kadar ve çok da az olmayacak şekilde ayarlayın.
Sorun devam ederse kesinlikle crackli olmasından kaynaklanıyor demektir.

Seçenekler > Performans > İzin verilen RAM miktarı bölümünde olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…