Adobe CC ile Adobe CS arasındaki fark nedir?

NoQxyGen

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2014
Mesajlar
56
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Profil Kapağı
1524188536
Başlıkta da belirttiğim gibi herkesin Adobe Premiere'i ilk resimdeki gibi görünürken benimki 2. resimdeki gibi görünüyor. Ama isimler aynı. Bazıları biri Adobe Premiere CC, diğeri CS diyor peki farkları ne?
maxresdefault (1).jpg
capture-20150723-102034.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Adobe Creative Cloud (Tasarımcı - Geliştirici Bulutu olması lazım) Adobe'nin yazılımları için çıkarmış olduğu son sürüm. Doğal olarak yenilikler ve hata giderme vb... durumlar söz konusu. Örnek verecek olursak After Effects ile Cinema 4D birbiriyle entegre olarak çalışabiliyor. Bu Adobe CC'da olan fakat CS de olmayan bir özellik.
 
Peki neden hala çoğunlukla CS kullanılıyor? Gördüğüm herkes nerdeyse CS kullanıyor.
 
Recep BEY'e katılıyorum. Adobe gibi bir dev, çıkardığı her sürümde inanılmaz yenilikler yapıyor. Bunun içinde çoğu kullanıcı yeni sürümde yabancılık çekiyor ve bir süreliğine eski sürümü kullanmaya devam ediyor. Taki eski sürümden sıkılana veya artık eski sürüm onları sıkana kadar :cool:
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı