Adobe Flash CS6 indirme linki

Öncelikle program dili öğrenmeniz gerekiyor. En basiti olarak Unity programı ile oyun yapabilirsiniz. Ama önce İngilizce'nizi geliştirmeniz gerekiyor, daha sonda C# öğrenmeniz lazım.

İngilizcem var, bilgisayar Unity kaldırmıyor ve C# işini halledebiliyorum.

GIMP fotoğraf düzenleme uygulaması, kodlama yapamazsınız. Aynı şekilde Photoshop da öyle.
Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, arkadaş Flash Professional CS6'yı sormuş siz Photoshop CS6 olarak anlamışsınız.

Nasıl flash oyun yapacağım peki ücretsiz olarak?
Bahsettiğiniz programa gelirsek internette bu programı yasal olarak indirmenin bir yolunu bulamadım, Flash desteği kalktığından Flash Professional CS6 desteği de kalkmış olabilir. Unity gibi programlara yönelebilirsiniz, YouTube ve Udemy'de bolca ücretli ve ücretsiz kurslar mevcut.

CS6'yı görünce Photoshop sandım, çok özür dilerim. Bende Adobe Flash piyasadan kaldırıldı diye biliyorum.

Problem yok, hatasız kul olmaz :)
Bahsettiğiniz programa gelirsek internette bu programı yasal olarak indirmenin bir yolunu bulamadım, Flash desteği kalktığından Flash Professional CS6 desteği de kalkmış olabilir. Unity gibi programlara yönelebilirsiniz, YouTube ve Udemy'de bolca ücretli ve ücretsiz kurslar mevcut.

Bilgisyararım Unity kaldırmıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı