Anonim-308656
Kilopat
- Makaleler
- 1
Nasıl flash oyun yapacağım peki ücretsiz olarak?GIMP fotoğraf düzenleme uygulaması, kodlama yapamazsınız. Aynı şekilde Photoshop da öyle.
Nasıl flash oyun yapacağım peki ücretsiz olarak?GIMP fotoğraf düzenleme uygulaması, kodlama yapamazsınız. Aynı şekilde Photoshop da öyle.
Öncelikle program dili öğrenmeniz gerekiyor. En basiti olarak Unity programı ile oyun yapabilirsiniz. Ama önce İngilizce'nizi geliştirmeniz gerekiyor, daha sonda C# öğrenmeniz lazım.Nasıl flash oyun yapacağım peki ücretsiz olarak?
Öncelikle program dili öğrenmeniz gerekiyor. En basiti olarak Unity programı ile oyun yapabilirsiniz. Ama önce İngilizce'nizi geliştirmeniz gerekiyor, daha sonda C# öğrenmeniz lazım.
Siz başka bir konu açın, oyun yapmak ile ilgili. Bilgili arkadaşlar yardım edeceklerdir.İngilizcem var, bilgisayar Unity kaldırmıyor ve C# işini halledebiliyorum.
Siz başka bir konu açın, oyun yapmak ile ilgili. Bilgili arkadaşlar yardım edeceklerdir.
Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, arkadaş Flash Professional CS6'yı sormuş siz Photoshop CS6 olarak anlamışsınız.GIMP fotoğraf düzenleme uygulaması, kodlama yapamazsınız. Aynı şekilde Photoshop da öyle.
Bahsettiğiniz programa gelirsek internette bu programı yasal olarak indirmenin bir yolunu bulamadım, Flash desteği kalktığından Flash Professional CS6 desteği de kalkmış olabilir. Unity gibi programlara yönelebilirsiniz, YouTube ve Udemy'de bolca ücretli ve ücretsiz kurslar mevcut.Nasıl flash oyun yapacağım peki ücretsiz olarak?
CS6'yı görünce Photoshop sandım, çok özür dilerim. Bende Adobe Flash piyasadan kaldırıldı diye biliyorum.Sanırım bir yanlış anlaşılma olmuş, arkadaş Flash Professional CS6'yı sormuş siz Photoshop CS6 olarak anlamışsınız.
CS6'yı görünce Photoshop sandım, çok özür dilerim. Bende Adobe Flash piyasadan kaldırıldı diye biliyorum.
Bahsettiğiniz programa gelirsek internette bu programı yasal olarak indirmenin bir yolunu bulamadım, Flash desteği kalktığından Flash Professional CS6 desteği de kalkmış olabilir. Unity gibi programlara yönelebilirsiniz, YouTube ve Udemy'de bolca ücretli ve ücretsiz kurslar mevcut.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.