BİR USER Picopat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 142 Yer boşver Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #1 Biliyorum, bu bir sorun değil. Hatta çok iyi bir şey ama merak ettiğim bir şey var: Nasıl oluyor?
Pop Smoke Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2017 Mesajlar 1.390 Makaleler 3 Çözümler 11 Yer 092MLBOA 8 Ocak 2021 #2 Desteklerini geri çektiler, sadece yeni oyunlar çıkmayacak. Eski oyunları oynamaya elbette devam edebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Desteklerini geri çektiler, sadece yeni oyunlar çıkmayacak. Eski oyunları oynamaya elbette devam edebilirsiniz.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 8 Ocak 2021 #3 O internette gördükleriniz yalan. Flash Player kalkmadı. Yalnızca yeni oyun gelmeyecek. Artı 0 Eksi
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.550 Makaleler 49 Çözümler 12 8 Ocak 2021 #4 BİR USER dedi: Biliyorum, bu bir sorun değil. Hatta çok iyi bir şey ama merak ettiğim bir şey var: Nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Chrome'ye gir. Sağ üst köşedeki üç noktaya bas. Ayarlara tıkla. Sonra gizlilik ve güvenlik seçeneğine gir. Biraz aşağı in. Flash yazan yeri kapat. Belki bundan olabilir. Artı -2 Eksi
BİR USER dedi: Biliyorum, bu bir sorun değil. Hatta çok iyi bir şey ama merak ettiğim bir şey var: Nasıl oluyor? Genişletmek için tıkla... Chrome'ye gir. Sağ üst köşedeki üç noktaya bas. Ayarlara tıkla. Sonra gizlilik ve güvenlik seçeneğine gir. Biraz aşağı in. Flash yazan yeri kapat. Belki bundan olabilir.