grafikibrahim24
Decapat
Hocam, adama logo yaptım kartvizit broşür afiş hepsine ayrı ayrı konacak.bunun tam sebebini bilmiyorum ama a tuşuna basarak yol secim aracı ile tekrar ovallik vermeyi dene belki işine yarar
Senin ilk kullandığın büyütme yönteminde benim dediğim gerekli!Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim ama bir uyarım olacak.
Ben programı kendim kurcalayıp nasıl yapıldığını buldum. Object > shape > expand yapıyorsunuz düzeliyor. Fakat burada herkes zaten öyle olması lazım, büyütünce ovalliği de değiştirmen lazım vb. demiş. Bir kere bunun mantığa yatan bir yanı yok zaten. Eğer bilmiyorsanız bilmiyorum diyin. Zaten öyle olması lazım normaldir gibi şeyler yazıp da beni yanıltmayın. Teşekkürler.
Bu sorun için ya görselin boyutunu yüksek kaydedeceksin, ya da Control / Shift / O ( Expand, expland değil ) yapman gerek. Başka çözümü yok.Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim ama bir uyarım olacak.
Ben programı kendim kurcalayıp nasıl yapıldığını buldum: Object > shape > expland yapıyorsunuz düzeliyor.
F
akat burada herkes zaten öyle olması lazım, büyütünce ovalliği de değiştirmen lazım vb. demiş..
Bir kere bunun mantığa yatan bir yanı yok zaten. Eğer bilmiyorsanız bilmiyorum deyin zaten öyle olması lazım normaldir gibi şeyler yazıp da beni yanıltmayın... Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.