Adobe Illustrator Ovallik Bozulması

grafikibrahim24

Decapat
Boyutu büyülttüğümde en alttaki resimde gördüğünüz gibi ovallik bozuluyor ne yapmalıyım?

403240

403242

Dosya Ekleri

• 1560260023769.png
    1560260023769.png
    31,9 KB · Görüntüleme: 66
bunun tam sebebini bilmiyorum ama a tuşuna basarak yol secim aracı ile tekrar ovallik vermeyi dene belki işine yarar

Görsel olarak kaydedip ayrı projede büyütme şansın var ama kaliteyi ciddi şekilde etkiler ayrıca secimlerde kalkacağı için bir düzeltme yapamazsın :/

Arkadaşlar hepinize ilginizden dolayı teşekkür ederim ama bir uyarım olacak.
Ben programı kendim kurcalayıp nasıl yapıldığını buldum: Object > shape > expland yapıyorsunuz düzeliyor.
F
akat burada herkes zaten öyle olması lazım, büyütünce ovalliği de değiştirmen lazım vb. demiş..
Bir kere bunun mantığa yatan bir yanı yok zaten. Eğer bilmiyorsanız bilmiyorum deyin zaten öyle olması lazım normaldir gibi şeyler yazıp da beni yanıltmayın... Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben programı kendim kurcalayıp nasıl yapıldığını buldum. Object > shape > expand yapıyorsunuz düzeliyor. Fakat burada herkes zaten öyle olması lazım, büyütünce ovalliği de değiştirmen lazım vb. demiş. Bir kere bunun mantığa yatan bir yanı yok zaten. Eğer bilmiyorsanız bilmiyorum diyin. Zaten öyle olması lazım normaldir gibi şeyler yazıp da beni yanıltmayın. Teşekkürler.
Senin ilk kullandığın büyütme yönteminde benim dediğim gerekli!

Ben programı kendim kurcalayıp nasıl yapıldığını buldum: Object > shape > expland yapıyorsunuz düzeliyor.
F
akat burada herkes zaten öyle olması lazım, büyütünce ovalliği de değiştirmen lazım vb. demiş..
Bir kere bunun mantığa yatan bir yanı yok zaten. Eğer bilmiyorsanız bilmiyorum deyin zaten öyle olması lazım normaldir gibi şeyler yazıp da beni yanıltmayın... Teşekkürler.
Bu sorun için ya görselin boyutunu yüksek kaydedeceksin, ya da Control / Shift / O ( Expand, expland değil ) yapman gerek. Başka çözümü yok.

Valla arkadaşlar dediğim gibi, oval şekli seçip Object > shape > expand komutunu uyguladığımda sorun çözüldü. Ne kadar büyütüp küçültsemde ovallik hep aynı... Yani çözüm yolu bu.
İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı