Adobe Photoshop açılmıyor

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben Adobe Photoshop'u yükledim ve açmaya çalıştığımda açılmıyor ama görev yönetecisine gidip bakdığımda uygulama çalışıyor olarak gözüküyor sizce sorun nedir?

Denetim masasını açın. Microsoft Visual C++ ismiyle olan her şeyi silin. Ardından alt kısımda paylaştığım dosyayı indirin. Ardından ZIP'ten çıkarın. Sonra içerisinde yer alan install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıp bekleyin. Tüm paketler kurulunca sisteminizi yeniden başlatıp Photoshop'u açmayı deneyin.

Denetim masasını açın. Microsoft Visual C++ ismiyle olan her şeyi silin. Ardından alt kısımda paylaştığım dosyayı indirin. Ardından ZIP'ten çıkarın. Sonra içerisinde yer alan install_all.bat dosyasını yönetici olarak çalıştırıp bekleyin. Tüm paketler kurulunca sisteminizi yeniden başlatıp Photoshop'u açmayı deneyin.

2008-2005 olan paketlerde iniyor mu? (pardon iniyormuş) ama ben şimdi fark ettim phoshop açılıyor açılmasınada 10 dk sonra anca.

Uygulamayi .exe dosyasi üzerinden yönetici olarak baslatinca herhangi bir hata ya da sonuç veriyor mu?

Hayır.

Uyguladım yine açılmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden ki?

Çözüm Yolu: )Tamamen Bana Ait)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı