Çözüldü Adobe Photoshop CS6 nereden indirilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hofffff

Hectopat
Merhaba, animasyon yapmak için Adobe Photoshop CS6 yüklemek istiyorum ama kaldirilmiş piyasadan. Yeni sürümlerini bilgisayarimin açacağini sanmam. İndirme linki var mı zararlı yazılım içermeyen falan?

Artık internette satışı olmadığından sorun yok hocam.
Hocam final.exe dosyasını indirdiğimde ve açtığımda bilgisayar bir sapıttı filan daha sonra yeniden başlatıp Revo ile tamamen sildim Photoshop'u. Kaspersky ve ESET taraması yaptım ancak hiçbir şüpheli dosya algılanmadı. İlk açıldığında böyle bir şey olması normal midir?

Çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz. İngilizce kaynaklarda link kırık iken bizde paketler bulunuyor. Bunu da Photoshop'u kurduğunuz gibi kurabilirsiniz. Verilen çoğu linkler kırık hocam. Mecburen bu siteninkini paylaştım.

Adobe flash CS5.5

Hocam şöyle bir şey buldum güvenilir mi sizce?
Bir forumda görmüştüm, korsan olmadıgını Adobe'nin kendi paket yükleyicisiyle yüklediğini söylüyordu paylaşan kişi. Adobe flash CS6'nin keyleri yokmuş ama sanırsam digerlerinin var gibi hala çalişiyorsa ve temizse.

Bunları da web archiveden çekmiş galiba. Amacı bu sürümlerin tamamen yok olmaması için yapilmiş.
Serial key bulma ihtimalimiz varsa Adobe flash CS6 da var orada aslında.

Sizce güvenilir mi? Yoksa verdiğiniz Drive kaynaği daha mı iyidir?

Hocam final.exe dosyasını indirdiğimde ve açtığımda bilgisayar bir sapıttı filan daha sonra yeniden başlatıp Revo ile tamamen sildim Photoshop'u. Kaspersky ve ESET taraması yaptım ancak hiçbir şüpheli dosya algılanmadı. İlk açıldığında böyle bir şey olması normal midir?

Bende duruyor hocam virus yediysem de yapacak bir şey yok. Windows Defender kur.exe diye bir trojan bulmuştu fakat hocamın dediği için yükleyici veya otomatik lisanstan olabilir.
Yükleyebilmek için sadece Defender'i kapattım. Malwarebytes açikti. Çok garip, Malwarebytes hiç uyarı vermedi. O yüzden rahattım, bir şey yoktur herhalde.

Çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz. İngilizce kaynaklarda link kırık iken bizde paketler bulunuyor. Bunu da Photoshop'u kurduğunuz gibi kurabilirsiniz. Verilen çoğu linkler kırık hocam. Mecburen bu siteninkini paylaştım.

Adobe flash CS5.5

Ayırca hocam Adobe flash CS6'dan sonra çıkmış daha güncel olan Adobe flash Professional CC var mıydı? Kusura bakmayın çok etiketledim sizi.

Bir forumda şunu gördüm, VDS olsa da deneyip baksam. Getintopc diye bir siteyi önermiş yabancılar hep. Çalişiyor mu bilmiyorum ama fikir olsun dedim.

Son düzenleme:
Hocam final.exe dosyasını indirdiğimde ve açtığımda bilgisayar bir sapıttı.

Oto Lisans'tan kaynaklı. Programın çıktığı yılı hesaba katarsak bu şekilde olması normal. O zamanlarda kırma işlemi bu şekilde işliyordu.

Sizce güvenilir mi? Yoksa verdiğiniz Drive kaynaği daha mı iyidir?

Buradaki Windows linkleri ölü hocam. Ölü olmasaydı paylaşırdım zaten. Benim attığım Türkiye'de dağıtılan sürümün kırılmış hâli. İngilizcesini göremedim.

Ayırca hocam Adobe flash CS6'dan sonra çıkmış daha güncel olan Adobe flash Professional CC var mıydı?

Bir bilgim yok hocam, muhtemelen yoktur. Sonuçta Adobe, Flash'ı kapatalı çok oldu.

Güncel yazılımlarda ıllustirator işinizi görebilir hocam. İsterseniz onu öğrenin.

Bir bilgim yok hocam, muhtemelen yoktur. Sonuçta Adobe, Flash'ı kapatalı çok oldu.

Güncel yazılımlarda ıllustirator işinizi görebilir hocam. İsterseniz onu öğrenin.

Illustirator işimi görür mü bilmiyorum attığınız linki deneyeceğim. Güncel olarak dengi Adobe animate sanırım o da çok pahalıdır zaten :(

Hocam Telegram kullanıyorsanız mesaj atma şansınız var mi son bir şey soracağim burada sormam doğru olmaz gibi. (atarsanız üstte kullanıcı adım var.)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı