drive.google.com
Cevabı buraya yazarsam banlanırım gibi.
Hocam final.exe dosyasını indirdiğimde ve açtığımda bilgisayar bir sapıttı filan daha sonra yeniden başlatıp Revo ile tamamen sildim Photoshop'u. Kaspersky ve ESET taraması yaptım ancak hiçbir şüpheli dosya algılanmadı. İlk açıldığında böyle bir şey olması normal midir?Adobe Photoshop CS6 13.1.2 Final.zip
drive.google.com
Artık internette satışı olmadığından sorun yok hocam.
Çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz. İngilizce kaynaklarda link kırık iken bizde paketler bulunuyor. Bunu da Photoshop'u kurduğunuz gibi kurabilirsiniz. Verilen çoğu linkler kırık hocam. Mecburen bu siteninkini paylaştım.
Adobe flash CS5.5
FLSH55.TR-Oneİndir.com.rar
drive.google.com
Hocam final.exe dosyasını indirdiğimde ve açtığımda bilgisayar bir sapıttı filan daha sonra yeniden başlatıp Revo ile tamamen sildim Photoshop'u. Kaspersky ve ESET taraması yaptım ancak hiçbir şüpheli dosya algılanmadı. İlk açıldığında böyle bir şey olması normal midir?
Çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz. İngilizce kaynaklarda link kırık iken bizde paketler bulunuyor. Bunu da Photoshop'u kurduğunuz gibi kurabilirsiniz. Verilen çoğu linkler kırık hocam. Mecburen bu siteninkini paylaştım.
Adobe flash CS5.5
FLSH55.TR-Oneİndir.com.rar
drive.google.com
Hocam final.exe dosyasını indirdiğimde ve açtığımda bilgisayar bir sapıttı.
Sizce güvenilir mi? Yoksa verdiğiniz Drive kaynaği daha mı iyidir?
Animate Archive
Archive of old versions of Adobe Animate/Flash. Made by @Megacharlie159animatearchive.neocities.org
Ayırca hocam Adobe flash CS6'dan sonra çıkmış daha güncel olan Adobe flash Professional CC var mıydı?
Bir bilgim yok hocam, muhtemelen yoktur. Sonuçta Adobe, Flash'ı kapatalı çok oldu.
Güncel yazılımlarda ıllustirator işinizi görebilir hocam. İsterseniz onu öğrenin.
Bu calisiyor mu . Virus totaldan tarattigimda en ustte sari bir ibare cikiyor? Bir dosya şüpheli diyor.Adobe Photoshop CS6 13.1.2 Final.zip
drive.google.com
Artık internette satışı olmadığından sorun yok hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.