Çözüldü Adobe Photoshop CS6 nereden indirilebilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hofffff

Hectopat
Merhaba, animasyon yapmak için Adobe Photoshop CS6 yüklemek istiyorum ama kaldirilmiş piyasadan. Yeni sürümlerini bilgisayarimin açacağini sanmam. İndirme linki var mı zararlı yazılım içermeyen falan?

Archive.org üzerinden indirip alttaki GitHub projesi ile yamalamayı deneyin o zaman.

Dosyayı göremediği için normal hocam. Dosyanın durumu false-positive.

Hocam patch EXE'yi indirdim ama linkten amtlib.dll'yi indir diyor ama koydugu linkte amtlib.dll dosyası yok kalkmış sanırım...
Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.

Size ilk verdiğim dosyayı kullanın. Defender virüs olmayan dosyalara da virüs demekte.

Hocam o zaman Defender'i kapatıp deneyeceğim engelliyor sürekli. Umarım bir şey olmaz, başka bir link güvenilir kaynak bulursanız haber verin lütfen 🙂

Defender'i kapatıp deneyeceğim olup olmadiğini yazarım birazdan.

Size ilk verdiğim dosyayı kullanın. Defender virüs olmayan dosyalara da virüs demekte.

Hocam Defender'i kapatıp yükledim burada kaldı. Bozulmuş mu bu da? 🙁

Son güncelleme olsun.
Bekleyince yüklendi ve çalişiyor gibi şu an umarım virus yoktur dediğiniz gibi. Defender'i geri açtım, bozulmaz herhalde.
Teşekkürler hocam.

Dosya Ekleri

• sss.PNG
    sss.PNG
    21,6 KB · Görüntüleme: 30
  • sss.PNG
    sss.PNG
    72,5 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
Klasörün içinde crack klasörü veya başka bir ZIP arşivi var mı? Kurulum dosyalarının olduğu klasörden ekran görüntüsü atar mısınız?

Lisans ile ilgili bir şey göremezsek bu da bozulmuş dememiz gerekebilir 🙁

Ek: halletmişsiniz zaten 😁

Ayarlarda yokmuş YouTube'dan baktım.
Eğer yükleyip İngilizce yapmak isteyen olursa.
C:\program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit)\locales girip Türkçe olan klasörü silerseniz İngilizceye dönüyor.

Yardım kısmında uygulama ayarları var mı diye kontrol edin hocam. PS'u çok kurcalamadığımdan hangi secenek nerede bilmiyorum.

Çok teşekkürler hocam yardımınız için. İyi akşamlar 🙂

Ekleme olsun sadece Defender'i kapattım kurarken, Malwarebytes açikti ve bir uyarı vermedi. Bence de virus yok.

Yardım kısmında uygulama ayarları var mı diye kontrol edin hocam. PS'u çok kurcalamadığımdan hangi secenek nerede bilmiyorum.

Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama sizin gönderdiğiniz ve çalışıyor dediğim program meğerse Adobe Photoshop CS6'ymış. Öğrenmeye çalışırken, günler sonra neden yapamadığımı sorgulayınca fark ettim.

Photoshop CS6 piksel tabanlıymış; oysa benim ihtiyacım olan vektör tabanlı Adobe flash CS6. rica etsem, virüssüz ve güvenilir bir kaynaktan bu programın dosyasını bulabilir misiniz veya varsa paylaşir misiniz?
Telegram kullanıcı adım iletişime geçmek isterseniz @Emreedsw

Son düzenleme:
Olan linkler ya bozuk ya da macOS için, yani Windows için çalışan link göremedim hocam.

Tüh, animasyon yapmak için kullancaktım. Adobe Photoshop CS6 pixel bazlı olduğu için detaylarda kalite kötü oluyor. Vektörde yokmuş sanırım bunda. Denk gelirse yollar mısnız?

Adobe flash CS6 olmak zorunda degilmiş bu arada Adobe flash Professional CC da iş görüyormuş. Veya Adobe flash CS5.5..

Çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz. İngilizce kaynaklarda link kırık iken bizde paketler bulunuyor. Bunu da Photoshop'u kurduğunuz gibi kurabilirsiniz. Verilen çoğu linkler kırık hocam. Mecburen bu siteninkini paylaştım.

Adobe flash CS5.5

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı