Merhaba, animasyon yapmak için Adobe Photoshop CS6 yüklemek istiyorum ama kaldirilmiş piyasadan. Yeni sürümlerini bilgisayarimin açacağini sanmam. İndirme linki var mı zararlı yazılım içermeyen falan?
Hocam patch EXE'yi indirdim ama linkten amtlib.dll'yi indir diyor ama koydugu linkte amtlib.dll dosyası yok kalkmış sanırım...
Sorry, the page you were looking for in this blog does not exist.
Son güncelleme olsun.
Bekleyince yüklendi ve çalişiyor gibi şu an umarım virus yoktur dediğiniz gibi. Defender'i geri açtım, bozulmaz herhalde.
Teşekkürler hocam.
Ayarlarda yokmuş YouTube'dan baktım.
Eğer yükleyip İngilizce yapmak isteyen olursa.
C:\program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS6 (64 Bit)\locales girip Türkçe olan klasörü silerseniz İngilizceye dönüyor.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama sizin gönderdiğiniz ve çalışıyor dediğim program meğerse Adobe Photoshop CS6'ymış. Öğrenmeye çalışırken, günler sonra neden yapamadığımı sorgulayınca fark ettim.
Photoshop CS6 piksel tabanlıymış; oysa benim ihtiyacım olan vektör tabanlı Adobe flash CS6. rica etsem, virüssüz ve güvenilir bir kaynaktan bu programın dosyasını bulabilir misiniz veya varsa paylaşir misiniz?
Telegram kullanıcı adım iletişime geçmek isterseniz @Emreedsw
Tüh, animasyon yapmak için kullancaktım. Adobe Photoshop CS6 pixel bazlı olduğu için detaylarda kalite kötü oluyor. Vektörde yokmuş sanırım bunda. Denk gelirse yollar mısnız?
Adobe flash CS6 olmak zorunda degilmiş bu arada Adobe flash Professional CC da iş görüyormuş. Veya Adobe flash CS5.5..
Çok ilginç bir ülkede yaşıyoruz. İngilizce kaynaklarda link kırık iken bizde paketler bulunuyor. Bunu da Photoshop'u kurduğunuz gibi kurabilirsiniz. Verilen çoğu linkler kırık hocam. Mecburen bu siteninkini paylaştım.