Adobe Premiere CC Video Render Boyut Sorunu

Videoları Premiere'den veya After Effects'den yüksek kalitede çıkartıp Handbreake veya DVDFab gibi Rip programları ile mp4 2-pass x264 sıkıştırma yaparsanız düşük MB ve yüksek kaliteyi elde edersiniz.
Selamlar yorum için teşekkürler. Fakat birşey sormak istiyorum. Handbrake de eskıden ShadowPlay ıle çektıgımı eskıden render'a koyunca güzel birşekilde yapıyordu. Fakat OBS programında Nvidia Settings ayarı ile çektiğim videoyu azıcık beyaz puslu yapıyor ve oyunun seslerini ise hışırtılı yapıyor. Nedendir çözemedim. Bu arada 2-pass yapıcaksın demişsin Avg bitrate yerini boş bırakıcağım di mi?
 
"2-pass" seçeneğini seçtikten sonra AVG bitrate kısmına bir değer gireceksiniz.
Örneğin 10.000

Ayrıca Render hızı kısmınıda yavaş yaparsanız (Örn. Very Slow) program daha çok uğraşır ve daha düşük mb olarak çıkış alır...
 

Dosya Ekleri

  • handbrake.png
    handbrake.png
    22 KB · Görüntüleme: 349
Handbrake ile render alın, H.264 Preset bölümün ''Placebo'' yapın. Süre uzar ancak her kareyi daha yavaş işleyerek düşük boyutta bile daha iyi kalite çıkar. Unutma render ne kadar uzun sürerse, kalite o kadar iyi çıkar.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı