Adobe Premiere Pro Full HD çıktı nasıl alınır?

hAllederiz

Kilopat
Arkadaşlar selam. Videoyu düzenlediğim sırada, video HD gözüküyor. Ama 1080p 60FPS çıktı aldığım da sorun oluyor. Ne yapmalıyım?
Adsız.png
se.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Programı kullanmıyorum çok uzun zamandır o yüzden tam hatırlamıyorum ama çıktıyı alırken veya 1080p falan olacağını seçtiğin yerde illaki bitrate ayarı vardır ya da orada gelişmiş ayarlar kısmına saklanmıştır. Youtube için 20.000-25.000 arası Bitrate fena olmuyordu diye hatırlıyorum, 30.000`lere falanda çekebilirsin. Ama ne kadar yükseltirsen video boyutu da o kadar yükselecektir. Eğer ben kaydettiğim ya da elimde bulunan video ile bire bir istiyorum dersen de kaydettiğin videoya sağ tıklayıp özellikler diyerek ayrıntılar kısmında bitrate`ini görebilirsin. Örnek olarak; 37.467 ise 38.800 yazabilirsin

Artı -1 Eksi
Programı kullanmıyorum çok uzun zamandır o yüzden tam hatırlamıyorum ama çıktıyı alırken veya 1080p falan olacağını seçtiğin yerde illaki bitrate ayarı vardır ya da orada gelişmiş ayarlar kısmına saklanmıştır. Youtube için 20.000-25.000 arası Bitrate fena olmuyordu diye hatırlıyorum, 30.000`lere falanda çekebilirsin. Ama ne kadar yükseltirsen video boyutu da o kadar yükselecektir. Eğer ben kaydettiğim ya da elimde bulunan video ile bire bir istiyorum dersen de kaydettiğin videoya sağ tıklayıp özellikler diyerek ayrıntılar kısmında bitrate`ini görebilirsin. Örnek olarak; 37.467 ise 38.800 yazabilirsin
Dediğiniz şey burada ki bit hızı mı ?

1652783669123.png

Export sekmesindeyken export etmek istediğiniz bitrate'yi seçebilirsiniz. genelde h.264 formatında high preset'te çok fazla kalite kaybı yaşamamanız lazım. 50mps bitrate sisteminiz yeterse export edebilirsiniz. 30-40 arası kaliteli gözükecektir. Aşşağıdaki ss'lerden ayarlarınızı yapabilirsiniz. Bitrate ayarı gözüküyor export sekmesinde.

preset.jpg
exportwindow.jpg

Dediğiniz şey burada ki bit hızı mı ?

Eki Görüntüle 1390318
Oradaki sesin bitrate`i, yukarıda videonunki var veri hızı olarak 5964`müş ama bu videoyu Youtube`dan indirdiğiniz için Youtube`un sıkıştırmasıyla bu kadar kaliteli ve düşük bitratelerde çıkıyor diye biliyorum isterseniz bir 6000 deneyin, belki ben yanlış hatırlıyorumdur 20bin olarak 5-6 senedir hiç uğraşmıyorum çünkü bu tarz işlerle. Hala çamurlaşma var ise bu seferde 25binlere çekip çıktı alırsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı