Razer DeathAdder V3 Pro alınır mı?

Malzeme kalite farkı da çok, bu mouse'u elimde sıkınca plastikten sesler geliyor.

Ben de buna katılıyorum ve böyle düşünüyorum, yorumlarınız çok değerli benim için çok teşekkürler.

Elimdeki mouse cidden iyi bir mouse değil ve Çin malı, Temu'dan alınma. Satması zor yani benimki de 9 aylık arada 6 aylık bir fark falan var, anlatabildim mi bilmem. :)

Benim faremi biliyor musunuz efendim, ona göre kıyas yapın bence. Tabii ki yorumunuz çok değerli ama pek katılamadım.

Eğer encoder degistirmekle ugrasirim diyorsan alınır, onun dışı değmez. Ajazz benimde elimden geçen mouselardan ve yapı kalitesi harici uçuk bir eksisi yok, ağırlık dengesi vasat ekstradan.

Eğer encoder degistirmekle ugrasirim diyorsan alınır, onun dışı değmez. Ajazz benim de elimden geçen farelerden ve yapı kalitesi harici uçuk bir eksisi yok, ağırlık dengesi vasat ekstradan.

Aktif olarak kullanıyorum bende, malzeme kalitesi leş ve ağırlık dengeside çok kötü, MCHOSE L7 ultraya geçiyorum sonunda. Encoder işiyle uğraşılmayacaksa mantıksız.

Malzeme kalite farkı da çok, bu mouse'u elimde sıkınca plastikten sesler geliyor.

O zaman hemen size kendi kullandığım DAV3 Pro’nun videosunu sallıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O zaman hemen size kendi kullandığım DAV3 Pro'nun videosunu sallıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ajazz 159 Pro'dan daha fazla ses çıkartıyor :D

Anlıyorum, ben de kontrol eder ona göre geçerim olur mu sizinki gibi gıcırdamıyorsa falan?

Arkadaşlar, elimde Ajazz AJ159 Pro mouse var, 8 KHz. Ben Razer DeathAdder V3 Pro'ya geçeyim mi? Geçiş şu şekilde: Bir arkadaş 1,5 sene kullanmış ve Scroll'da sadece üste 3 teker döndürünce 1 teker aşağı iniyor, onun dışı problemi yok. Bir de Dongle'ı var. Ben kendi faremi ve üstüne 700 TL verip bu fareyi alayım mı?

Garantisi varsa alırdım ben garantide 0 verirler.

Arkadaşlar, elimde AJazz AJ159 Pro mouse var, 8 kHz. Ben Razer DeathAdder V3 Pro'ya geçeyim mi? Geçiş şu şekilde: Bir arkadaş 1,5 sene kullanmış ve scroll'da sadece üste 3 teker döndürünce 1 teker aşağı iniyor, onun dışı problemi yok. Bir de dongle'ı var. Ben kendi mouse'umu ve üstüne 700 TL verip bu mouse'u alayım mı?
Al dostum, güzel mouse pişman etmez.

Yani neredeyse elinize kramp girecek, gıcırdasın diye mouseyi kıracaksınız az kaldı. Demir değil ki bu yahu. Başka bir mouse olsaydı bu sıkıştırmaya dayanabilir miydi? Bilmiyorum. Scroll sorunu da yok galiba, olsaydı değinirdiniz diye düşünüyorum. Mouselere böyle davranıp davranıp, bozduktan sonra da sorunlu diyip geçiyorsunuz. Biz mouse hasarlarını ürünü kullanan kişiye bağlayınca da suçlu oluyoruz. DeathAdder'in bu testi fazlasıyla geçtiğini düşünüyorum. Razer bir kez daha kendini kanıtladı bence.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı