Adobe Premiere Pro için sistem önerisi

Bütçe
Max 2500

Darksandor

Kilopat
Merhabalar, arkadaşım sadece Adobe Premiere Pro ile uğraşacağı için ona göre bir sistem toplayacağız. Şu anlık maksimum bütçe 2500, amacımız edit işlerini görebilmesi şuanda kafamda Ryzen 5 1600 ile RX 540/560 var yanına ek olarak 2x8 GB DDR4 3000 Mhz RAM düşünüyorum.
Düşük bütçeli anakart, kasa ne önerirsiniz? Amaç maliyeti düşürebilmek, bilgisayarda oyun oynama gibi bir durum olmayacak. Fikirlerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Size nacizane önerim 1. nesil ryzen almamanız evet biliyorum dolar 6yı aşmışken pc toplamak zor ancak 8x2GB 2633lük ramle ekran kartsız ryzen 5 3xxx serisi bir işlemciyle çok daha rahat edit yaparsınız. Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA 2700 tuttu. SSD yi çıkarırsanız 2500 civarına düşer. Ancak biraz daha sabredip 3200TL ye çıkarsanız 3200mhz ramli R5 3600x'li bir sistem toplanabilir.

Son düzenleme:
Size nacizane önerim 1. nesil ryzen almamanız evet biliyorum dolar 6yı aşmışken pc toplamak zor ancak 8x2GB 2633lük ramle ekran kartsız ryzen 5 3xxx serisi bir işlemciyle çok daha rahat edit yaparsınız. Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA 2700 tuttu. SSD yi çıkarırsanız 2500 civarına düşer. Ancak biraz daha sabredip 3200TL ye çıkarsanız 3200mhz ramli R5 3600x'li bir sistem toplanabilir.
Öncelikle eline sağlık hocam, SSD yi çıkarıp kasada geliştirme yapmayı düşünüyorum. artık indirim kovalayacağız :D

premier pro gibi bir program için yetersiz
gtx 1660 ti gaming x ekran kartı
ryzen 2600 işlemci 16 ram ve ssd var
full, 1/2, 1/4 gibi oynatma kaliteleri var
full açamıyorum bazı videoları ve şuanki sistemimin fiyatı 7000 tl civarı
ekran kartında problem yok ama
işlemci yetersiz geliyor sanırım

Proxy dosyalari kullanirsaniz guclu bir islemciye ihtiyaciniz kalmaz ve cok rahat hizli edit yaparsiniz.
Proxy dosyalarini arastirin.

Örnek:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00