Adobe Premiere Pro için Slow Motion yapmak

433936

Decapat
Bildiğiniz üzere Premiere programında videoyu yavaşlatınca frame düştüğü için video takıla takıla ilerliyormuş gibi gözüküyor. Bunun için bir eklenti vs. olduğunu görmüştüm ama gördüğüm videodaki adımları teker teker yapmama rağmen bozuk bir görüntü elde ettim. Siz nasıl akışkan Slow Motion videolar elde ediyorsunuz? Konu hakkında bir bilginiz varsa yardım ederseniz çok sevinirim.

Videonuz 30fps altıysa yumuşak yavaş video elde etmeniz biraz zor. Eklentiler genelde 30fps altı videoları bulanıklaştırır ve ya dalgalandırır. Premiere Pronun Speed Duration menüsündeki optical flow ile deneyin. Optical flow, frame atlamaları olduğu zaman(kasma) frame aralıklarını yapay frame ile doldurarak kasma sorununu gideriyor. Ama tabi bunda da fps önemli
1614669351153.png

Videonuz 30FPS altıysa yumuşak yavaş video elde etmeniz biraz zor. Eklentiler genelde 30FPS altı videoları bulanıklaştırır veya dalgalandırır. Premiere Pro'nun Speed duration menüsündeki optical Flow ile deneyin. Optical Flow, frame atlamaları olduğu zaman(kasma) frame aralıklarını yapay frame ile doldurarak kasma sorununu gideriyor. Ama tabii bunda da FPS önemli.
Eki Görüntüle 902390

Teşekkür ederim. Sanırsam kameram 4K 25FPS çektiği için sıkıntı çektim. Göz önünde bulunduracağım. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı