hAllederiz
Kilopat
Hocam yarım izlemek değil. Video yanlardan kesik bir şekilde oluyor. İşaretlediğim kısma bakarsanız anlayabilirsiniz.Oradan yarım izlemeyi altındaki fit yazan yerden ayarlayabiliyorsun diye biliyorum. Dener misin?
Anladım hocam. Kayıtta sorun olabilir mi belki yanlış çözünürlükte veya boyutta kayıt almışsınızdır. Çünkü mapin bir kısmı da yok.Hocam yarım izlemek değil. Video yanlardan kesik bir şekilde oluyor. İşaretlediğim kısma bakarsanız anlayabilirsiniz.
Logolar yarım mesela sağda ki.
Export ettim gene bu şekilde gözüküyor. Sağ tarafta ki silah iconlarına bakın.
Evet yok. Şimdi ona baktım. Kayıt ile ilgili sorun yok. Kayıtta her şey tam gözüküyor.Anladım hocam. Kayıtta sorun olabilir mi belki yanlış çözünürlükte veya boyutta kayıt almışsınızdır. Çünkü mapin bir kısmı da yok.
Oynuyorum yan taraflar oturuyor ama altta bosluk kalıyor.Videoya tıklayın sol tarafta effect controls alanı var oradan scale ayarıyla oynayın.
Videonun çözünürlüğü ile projedeki çözünürlük ayarları farklı olabilir.Oynuyorum yan taraflar oturuyor ama altta bosluk kalıyor.
Hocam sol altta seçtiğiniz videoya sağ tıklayıp boyutunu değiştirin.Oynuyorum yan taraflar oturuyor ama altta bosluk kalıyor.
Sol tarafta tam ama sağ da böyle oluyor. Düzeltemedim kafayı yiyeceğim. Araştırıyorum ama yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.