Çözüldü Adobe Programları için CUDA destekli sistem tavsiyesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin kullanacağın programlar için Quadro gerekmiyor. Quadro daha çok CAD/CAM'ciler için. Sen düz ekran kartı al, yine de CUDA kullanırsın. Quadro ile oyun falan oynayamazsın, pişman olursun.

Ben oyun oynamıyorum zaten. Birkaç tane oynadığım oyun var çok nadir. Underground 2 ve CS 1.6 o da ayda yılda 1 defa olur. Fakat PC'yi 3D LED TV'ye bağlayıp 3D film izliyorum o kadar. İnternette araştırma yaptım, bu tür işler için kesinlikle Quadro öneriyorlar... Bu ekran kartında 3D film izleyebilir miyim sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Recep BALTAŞ , IQRI , Boğaçhan ÜLKER , Mert Can URCAN başta olmak üzere bana yardımcı olan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum...

Ben teşekkür ederim. Yardımcı olduysam ne ala. Sistemi aldıysan fotoğraflarını bekliyoruz.

Bir zamanlar sistem toplamak için açtığım konu. Yaklaşık 1 yıl sonra bütçe 4300 tl ye çıktı. Aşağıda gördüğünüz parçalar alındı. Asus Sabertooth x79 ve Corsair Carbide 400r 750w stokta olmadığı için onlar alınamadı, stoklara girmesini bekliyorum. Ramlar 1600 mhz, 2400 mhz ile değişecek. Coming Soon.

u4t79.jpg

Hayırlı olsun. Ama bence gtx 680 tarzı bir ekran kartı alsanız. Hem oyun hemde tasarım işlerinizi yapabilirdiniz. Fakat bununla sadece tasarım yapabilirsiniz. Artık almışsınız hayrını görün :D

Konuyu kilitleyebilirsiniz. Sitem tamamen toplandı.

Alınan Parçalar;

• Asus P9X79 PRO
  • İntel i74930K
  • PNY Quadro K2000
  • Gskill Trident-X 2x8 2400 Mhz Cl9 Ram
  • Samsung 840 EVO 250 Gb SSD
  • COOLER MASTER Hyper 212 EVO
  • Corsair Carbide 400R
  • Corsair CX750 Power Suppy
  • Asus Green DVD Writer 24x

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum