Adobe üyeliği iptal edilemiyor

ich.iqe

Hectopat
Daha fazla  
After Effects alıp kullanmıştım ama şu anda kullanmadığım için iptal etmek istiyorum ancak edemiyorum.
İlk fotoğraftada gördüğünüz gibi işlem yapmazsanız askıya alıncak diyor ama 1 aydır alınmadı.
Fatura bilgilerimi girincede 2. fotoğrafta göreceğiniz gibi planı yönet seçeneği kayboluyor.
Resmen zorunlu bir şekilde her ay 134 lira ödettiriyor şaka gibi :D

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-04-02 171944.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-02 171944.png
    27,5 KB · Görüntüleme: 86
  • Ekran görüntüsü 2024-04-02 171746.png
    Ekran görüntüsü 2024-04-02 171746.png
    124,8 KB · Görüntüleme: 68
After Effects alıp kullanmıştım ama şu anda kullanmadığım için iptal etmek istiyorum ancak edemiyorum.
İlk fotoğraftada gördüğünüz gibi işlem yapmazsanız askıya alıncak diyor ama 1 aydır alınmadı.
Fatura bilgilerimi girincede 2. fotoğrafta göreceğiniz gibi planı yönet seçeneği kayboluyor.
Resmen zorunlu bir şekilde her ay 134 lira ödettiriyor şaka gibi :D

Yıllık plan ama aylık ödemeli almışsınız iptalden önce erken cayma bedeli ödemeniz gerekiyor sanırım.

Sorunum çözüldü planımı değiştirip yeni aldığım planı cayma bedeli olmadan iptal ettim ve kurtuldum.

Hocam merhaba. Tıpatıp aynı problemi yaşıyorum. Bende de aylık plan var 130 TL ödüyorum ve kart bilgilerim doğru olmasına rağmen her ay düzenli olarak çekiyor fakat yine aynı sorunu gösteriyor. Problemden nasıl kurtulduğunuzu biraz daha detaylı anlatır mısınız? Plan nasıl değiştiriliyor?

Hocam merhaba. Tıpatıp aynı problemi yaşıyorum. Bende de aylık plan var 130 TL ödüyorum ve kart bilgilerim doğru olmasına rağmen her ay düzenli olarak çekiyor fakat yine aynı sorunu gösteriyor. Problemden nasıl kurtulduğunuzu biraz daha detaylı anlatır mısınız? Plan nasıl değiştiriliyor?
üzerinden 5 ay geçmiş tam hatırlamıyorum ama planı değiştirip daha ucuz bir aylık plan aldım sonra aldığım gibi iptal ettim youtube dan bakarsanız daha ayrıntılı videolar bulabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı