Adrenalin 23.9.2 güncelleme sonrası masaüstü sağ tık ekranında Radeon Software kısayolu gitti

canyasar1

Kilopat
Yer
İstanbul/Üsküdar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ekran kartı
RX 7600
Adrenalin 23.9.2 güncellmesini yaptıktan sonra

1695331776899.png

Bu menüye giremiyorum. Ekrana siyah bir kutu gelip hemen gidiyor, bazen ise hiç gelmiyor. Ekran kartım RX 7600.

Dosya Ekleri

• 1695331747404.png
    1695331747404.png
    31,7 KB · Görüntüleme: 35
Adrenalin 23.9.2 güncellmesini yaptıktan sonra

Eki Görüntüle 1952546

Bu menüye giremiyorum. Ekrana siyah bir kutu gelip hemen gidiyor, bazen ise hiç gelmiyor. Ekran kartım RX 7600.
Amd dosya konumundan setupa tekrar kurmuştum. Bende öyle geri gelmişti gelmezse ddu ile sürücü kaldırıp tekrar kurun.

Bir önceki sürüme nasıl döneceğim ? amd sitesinde sadece yeni çıkan gözüküyor.

Youtube ddu ile sürücü kaldırma yazın orda videolar var silin ve bu siteden istediginiz sürümü indirip kurun.

Eğer düzelmez ise ben amdnin dosya konumunda dosyalardan birinin içinde setup olacak ben setupa tıklayıp tekrar kurduğumda düzelmişti benim tavsiyem her yeni güncelleme geldiğinde direk güncellemeyin biraz zaman geçsin ardından güncelleyin yada sorunsuz kullandığınız bir sürüme dönün ddu ile sürücü kaldırdıktan sonra.

Youtube ddu ile sürücü kaldırma yazın orda videolar var silin ve bu siteden istediginiz sürümü indirip kurun.

En mantıklı çözüm youtube ddu ile sürücü kaldırma yazıp sürücüleri kaldırdıktan sonra attığım linkten sorun çekmediğiniz yada güncellemeden önceki sürüme dönmeniz.

Son düzenleme:
Tekrar edeyim Max AMD sürekli DDU'ya mahkum bırakan şahane sürücüler geliştiren firmadır kendisi.
Niye tercih ettiniz ozaman kartı ? Rx 550 ile 22.5.1 kullanıyorum 1 buçuk yıldır bir kere almadım bir sorun her amd wattman verdiğinde sorunu kartta degil sistemde de aramak lazım.

Bir önceki sürüme nasıl döneceğim ? amd sitesinde sadece yeni çıkan gözüküyor.
Dediğim işlemleri yaptınızmı hocam ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı