Tamam sorun çözüldü ama şimdi de problem var, ADSL...
Nedir?
16 Mbps alabileceğimizi söylediler.
Yapabileceğim hiç bir şey yok mu?Doğrudur, çünkü altyapınız ADSL desteklemektedir. ADSL altyapıda alabileceğinizi maksimum hız budur.
Yapabileceğim hiçbir şey yok mu?
Şimdi şöyle, apartmanda oturduğunuzu tahmin ediyorum bütün apartmandan dilekçe toplayarak en yakın Telekom müdürlüğüne bu dilekçeyi iletebilirsiniz. Konuyla ilgili @Dejuf hocamın bu konusuna bakabilirsiniz.
Apartman değil villada oturuyorum, bize tek tek evleri dolaşıp imza filan toplayıp üst yerlerden kablo çektirmemizi söylediler, bunu yaparsak VDSL port yapacaklarını söylediler ama ben 16 kişiden nasıl imza toplayayım, Warband'ta köyden gönüllü toplamıyorum ki. Bunun hiç mi kolay yolu yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.