Adreste TurkNet fiber gözükmüyor

Şimdi mesajınıza tekrar baktım da TurkNet marka internet de olmasa hızımıza etki eder mi herhangi bir kablo bağlantısı vs yapmamiz gerekirmi.

Hızımıza etki eder mi sorusunu tam anlayamadım ama GigaFiber kullanmak için kutunun aktif olması yeterli kablo bağlantısını vesaire kendileri yapacak diye biliyorum.
Turknet sizin binanıza kutuyu koyduysa herkes faydalanabiliyor.

Son düzenleme:
Hızımıza etki eder mi sorusunu tam anlayamadım ama GigaFiber kullanmak için kutunun aktif olması yeterli kablo bağlantısını vesaire kendileri yapacak diye biliyorum.
İsterseniz Vodafone isterseniz Turkcell abonesi olun hiç fark etmez TurkNet sizin binanıza kutuyu koyduysa herkes faydalanabiliyor.

Yani şu an 75Mbps tarifem var fakat 50Mbps alabiliyorum hiz yükselir mi ve o kablolar bir yerle bağlı vs değil kutu aktif olduğunda gelip kendileri mi bağlıyorlar?

Yani şu an 75Mbps tarifem var fakat 50Mbps alabiliyorum hiz yükselir mi ve o kablolar bir yerle bağlı vs değil kutu aktif olduğunda gelip kendileri mi bağlıyorlar?

O kutu sayesinde 1000 Mbps download 1000 Mbps upload alacaksınız hızınız yükselecek tabii ki.

Şu an hangi firmayı kullanıyorsunuz bilmiyorum eğer TurkNet kullanıyorsanız kutu aktif olduğunda TurkNet'e benim binama GigaFiber bağlandı VDSL'den GigaFiber'e geçiş yapmak istiyorum diyorsun onlar ayarlıyorlar gerisini.

Kablolar vs gelip kendileri bağlıyordur.

O kutu sayesinde 1000 Mbps download 1000 Mbps upload alacaksınız hızınız yükselecek tabii ki.

Şu an hangi firmayı kullanıyorsunuz bilmiyorum eğer TurkNet kullanıyorsanız kutu aktif olduğunda TurkNet'e benim binama GigaFiber bağlandı VDSL'den GigaFiber'e geçiş yapmak istiyorum diyorsun onlar ayarlıyorlar gerisini.

Kablolar vs gelip kendileri bağlıyordur.
Turknet harici bir marka kullanırken de hızımızı yükseltiyorsa eğer süper birşey

TurkNet harici bir marka kullanırken de hızımızı yükseltiyorsa eğer süper bir şey.

Ama şu an kullandığınız interneti iptal etmeniz gerekebilir çünkü ikisi farklı bağlantı türleri olduğu için örnek veriyorum Türk Telekom kullanıyorsunuz GigaFiber'e geçmek için mecbur iptal etmek zorundasınız çünkü Turknet haricinde Türk Telekom ve diğer servis sağlayıcıları size GigaFiber'i sunamaz.

Ben ilk başta tam olarak anlatamadım sanırım kusura bakmayın.

Ama şu an kullandığınız interneti iptal etmeniz gerekebilir çünkü ikisi farklı bağlantı türleri olduğu için örnek veriyorum Türk Telekom kullanıyorsunuz GigaFiber'e geçmek için mecbur iptal etmek zorundasınız çünkü TurkNet haricinde Türk Telekom ve diğer servis sağlayıcıları size GigaFiber'i sunamaz.

Ben ilk başta tam olarak anlatamadım sanırım kusura bakmayın.

Evet anladım TurkNet verebiliyor sadece GigaFiber'i yani.

Evet anladım TurkNet verebiliyor sadece GigaFiber'i yani.
Evet Turknet kullanmayı tercih ederseniz 1000-1000 internet hızını sadece 139.90'a alabilirsiniz. Eğer Altyapı sorguladığınızda güncel olarak gözükmüyorsa 0850 288 80 80 numarasından ulaşım sağlayarak konu hakkında yardım alabilirsiniz.

Evet TurkNet kullanmayı tercih ederseniz 1000-1000 internet hızını sadece 139.90'a alabilirsiniz. Eğer altyapı sorguladığınızda güncel olarak gözükmüyorsa 0850 288 80 80 numarasından ulaşım sağlayarak konu hakkında yardım alabilirsiniz.

139 TL'ye mı alabılıyoruz zam gelmedi mi?

TurkNet'in kendi altyapısı yani GigaFiber 139.90
Türk Telekom altyapısı üzerinden verdiği düşük hızda olan 169.90

Anladım kesinlikle TurkNet'e geçeceğim yarın müşteri hizmetlerini arayıp.

TurkNet'in kendi altyapısı yani GigaFiber 139.90
Türk Telekom altyapısı üzerinden verdiği düşük hızda olan 169.90

Tekrardan merhaba adresimde GigaFiber istiyorum kısmından başvuru yapmıştım 1 2 gün once bugün mail geldi sanırım 1000 Mbps internet çok yakında :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20230106-143733_Gmail.jpg
    Screenshot_20230106-143733_Gmail.jpg
    105 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı