Adsense Kullanılabilecek Site Önerisi

Jony Jony

Decapat
İyi günler yakın zamanda kurmak istediğim siteme adsense veya benzeri reklam geliri eklemek istiyorum.
Adsense ile gelir elde edebileceğim site kurmak amacım.
Yardımlarınızı bekliyorum.

Site için konu mu istiyorsunuz? Eğer konu istiyorsanız bence en iyi olduğunuz ve popüleritesi olan bir site açın.

Konu belli ancak siteyi kuracağım yer belli değil.
Hocam demek istediğiniz şeyi açabilir misiniz? Anlayamadım da. Temadan mı söz ediyorsunuz?

08ECBAD2-9E01-4E18-8D56-4B3A2C0CBB0E.jpeg
(Bir tema örneği.)

Kusura bakmayın sıkıntı bende.

Hocam bir site kurup Adsense eklemek istiyorum.

Anladım hocam. Bildiğim kadarıyla adsense girmek için illegal işler ile ilgili olmaması lazım. Mesela korsan. Fakat sadece aracılık yapıyor isen kabul alabiliyorsun. Korsan oyunların aracılığını yapan bir sitemiz var onda da adsense var. Daha sonra günlük güzel bir hit sayısı almanız gerek. Makalelerinizin yazım kurallarına uyması gerek. Ayrıca yaşınızın 18’den büyük olması lazım. Eğer bu şartları karşılıyor iseniz ve hala kabul almadı iseniz adcash gibi başka reklam sitelerine başvurabilirsiniz.

WordPress girdiğim zaman reklam geliri elde edin seçeneğinde aylık en az 25 TL ödemem gerektiği yazıyor. Ben yanlış yoldan mı yapıyorum yoksa bu siteye adsense nasıl ekleyebilirim kısaca anlatırsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı