ADSL 22 Mbps internette yüksek ping

• Konuyu başlatan Z3US
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 138

Z3US

Hectopat
Herkese iyi akşamlar.
İnternetim ADSL 22 megabit download 17 megabit upload hızım var ama CS LoL gibi oyunlarda pingim 140-160 seviyelerinde gidip geliyor.
Steam'den oyun yüklemek istedigimde internetim her zamanki hızında oluyor.
Sebebi nedir acaba?

Herkese iyi akşamlar.
İnternetim ADSL 22 megabit download 17 megabit upload hızım var ama CS LoL gibi oyunlarda pingim 140-160 seviyelerinde gidip geliyor.
Sebebi nedir acaba?

22Mbps yüksek internet değil 50 Mbps de bile arada lag oluyor.

Herkese iyi akşamlar.
Sebebi nedir acaba?

Arayıp arıza kaydı bıraktınız mı? Normal değil. Ben zamanında 20Mbps ile Speedtest'te 10 CS'de 60 sabit oynuyordum.

Arayıp arıza kaydı bıraktınız mı? Normal değil. Ben zamanında 20Mbps ile Speedtest'te 10 CS'de 60 sabit oynuyordum.

Hayır aramadım genelde evde televizyonda Netflix acık olunca oluyor ama eskiden hiç olmuyordu ondan kaynaklandıgını düsünüyorum ama dedigim gibi son bir haftadır olan bir şey.

Hayır aramadım genelde evde televizyonda Netflix acık olunca oluyor ama eskiden hiç olmuyordu ondan kaynaklandıgını düsünüyorum ama dedigim gibi son bir haftadır olan bir şey.

Bazı şeyler ping yapıyor örneğin WhatsApp görüntülü konuşma. Oyun fark etmiyor Online hepsinde biri o sırada görüntülü konuşunca ışınlanmaya başlıyorum. Wi-Fi şifresini değiştirip kablolu başka ne bağlıysa sökün sadece kullandığınız cihaz kalsın bir de öyle deneyin.

Hocam anlamadınız internetim süper demiyorum bu arada bir lag degil ilk defa kullanmıyorum bu interneti normal degerlerim 60-70 sabit 140 normal mi?

Şikayet etmeyi dene isteseler düzeltirler düzeltmezlerse cayma bedeli ödemeden iptal edecegini söyle hemen düzeltirler Vodafone aynısını yapıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı