ADSL altyapıda TürkNet kullananlar memnun mu?

Kesinlikle TurkNet'ten uzak dur. Türk Telekom al. Türk Telekom'a internet fiyatı sormak için gittim, 12 gün dediler. TurkNet müşterisi olacağından en azından 20 gün bekleyebilirsin bu durumda. Arıza yaşadın mı hiçbir şekilde çözemiyorlar, iptal sürecinde de yokuşa sürüyorlar. Perşembe gününden beri internetim 30 dakikada kopuyor, 2 gün internet hızım 1 Mbps'nin altındaydı. İstersen kanıt da atarım.

Kesinlikle TürkNet'ten uzak dur. Türk Telekom al. Türk Telekom'a internet fiyatı sormak için gittim, 12 gün dediler. TürkNet müşterisi olacağından en azından 20 gün bekleyebilirsin bu durumda. Arıza yaşadın mı hiçbir şekilde çözemiyorlar, iptal sürecinde de yokuşa sürüyorlar. Perşembe gününden beri internetim 30 dakikada kopuyor, 2 gün internet hızım 1 Mbps'nin altındaydı. İstersen kanıt da atarım.

Haklısın memlekette yaklaşık 2 ay bulundum ve TürkNet internet vardı VDSL altyapı olmasına rağmen herhangi bir şey indirdiğin anda hız 10Mbps'nin altına düşüyor kopmalar da var tabii.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı