ADSL bağlantıda aşırı gecikme mevcut

huseyincags

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, pingimde sıkıntı yok, gayet stabil ama oyuna gelince örnek veriyorum, Warband'de kılıçla vururken bir anda sağa sola kayıyorum, adam içimden geçiyor. Diğer oyunlarda da böyle. CS:GO'da silah değişirken de aynı sorun, ateş ederken de.

modem.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, pingimde sıkıntı yok, gayet stabil ama oyuna gelince örnek veriyorum, Warband'de kılıçla vururken bir anda sağa sola kayıyorum, adam içimden geçiyor. Diğer oyunlarda da böyle. CS:GO'da silah değişirken de aynı sorun, ateş ederken de.

Eki Görüntüle 817166

Oyun oynarken interneti kullanan tek kullanıcı sen misin?
Senden başka biri kullanıyor mu interneti?
Gecikme yaşamamak için modeme gelen 12Mbps internetin neredeyse tamamını kullanman gerek.
Gecikmeyi azaltmak için modeme kablolu bağlanabilir ya da 5GHz bir modem satın alarak kablosuz bağlanabilirsin. Bu koşulları yerine getiriyorsan eğer kullanıcı sayısını kontrol et.
İnternet paketin 16Mbps ise tamamını kullanabilirsin. Servis sağlayıcın ile görüşüp hızının yükseltilmesini talep et. SNR Marjı yüksek. Bunu düşürerek paket hızını kullanabilirsin. Gecikmene ilaç olabilecek bir diğer seçenek bu.

Eki Görüntüle 817166

Arka planda açık olan uygulamaları kapatmanızı öneririm. Bende aynı sorunu yaşamıştım. Ping bir anda 140'lara fırlıyordu. Dediğimi uygulayınca geçmişti.

Packet loss vardır muhtemelen ping az gibi gözükür ama aslında belirttiği değerlerin üstündedir.
Paket kaybı yok kontrol ettim pingde sabit ama
Oyun oynarken interneti kullanan tek kullanıcı sen misin?
Senden başka biri kullanıyor mu interneti?
Gecikme yaşamamak için modeme gelen 12Mbps internetin neredeyse tamamını kullanman gerek.
Gecikmeyi azaltmak için modeme kablolu bağlanabilir ya da 5GHz bir modem satın alarak kablosuz bağlanabilirsin. Bu koşulları yerine getiriyorsan eğer kullanıcı sayısını kontrol et.
İnternet paketin 16Mbps ise tamamını kullanabilirsin. Servis sağlayıcın ile görüşüp hızının yükseltilmesini talep et. SNR Marjı yüksek. Bunu düşürerek paket hızını kullanabilirsin. Gecikmene ilaç olabilecek bir diğer seçenek bu.
Tek kullanan benim
ve kabloyla bağlı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı