ADSL İnternet servis sağlayıcısı önerisi

Çevrende geçmeyi düşündüğün İSS'leri kullanan kişilerin deneyimlerini sorarak uygun sağlayıcıyı bulabilirsin. Bir İSS A yerinde iyi hizmet verirken B yerinde kötü hizmet veriyor. Ucuzluk bakımından Netspeed düşünülebilir fakat onda da yukarıda arkadaşın dediği gibi paket kaybı sorunu var. Millenicom denenebilir.
 
Netspeed ping'de çok iyi kronik paket kaybı vs diye bir şeyde yok eskiden kısa süreli bir sorun vardı şuanda en iyi ping değerleri netspeed'te hangi oyunu oynuyorsunuz bilmiyorum ama ortalama ping değerleri.
CSGO : 30 MS
PUBG : 45 MS
LOL : 18 MS
VALORANT : 18 MS
 
Bence 16Mbps günümüzde yeterli değil. Ben o hızda kullansam kafayı yerdim büyük ihtimalle. 16Mbps tamamını veremezler büyük ihtimalle. Superbox imkanın varsa öneririrm.

1592860025357.png


Kablonet adamdır.
16 olan tarife var yakında 100 ya da 50 olandan birisine geçebiliriz.
Ayrıca fiber var.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı