ADSL modemde VDSL çalışır mı?

G_JCaesar

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Herkese iyi akşamlar.
Kız arkadaşım TurkNet'i aradı internet almak için evlerine ama şöyle bir durum var ben modemi kontrol ettim ADSL2 modem ve alt yapıları VDSL ben çalışacağına neredeyse kesin eminim ama kız arkadaşım aradığında ona ADSL modem de VDSL internet çalışmaz demişler ve ben de dedim ki onlar modem satmak için öyle diyorlar çalışır ama emin olamadım ve size sormak istedim. Benim bildiğim kadarıyla ADSL modemde VDSL internet çalışır ama tam hızı alamaz 16 Megabit'i geçemez diye biliyorum ama müşteri hizmetleri hiç çalışmaz demişler VDSL modem almanız gerekiyor demişler. ADSL modemde VDSL olarak gelen internet çalışır mı yoksa VDSL almamız gerekiyor mu?

Hayır, çalışmaz. VDSL destekli bir modem almanız gerekiyor. Modemin modeli nedir?
Çalışmaz mi? Allah Allah peki teşekkür ederim hocam. Modem görselini aşağıya yükledim.
Modeme de 12 ay 60 lira demişler nasıl bir modemse artık
Hocam internet hiç mi gelmez yoksa yüksek hız mi alamayız ?

Dosya Ekleri

• 2C9B5600-41CD-4EDD-9DED-C2423B57C43C.jpeg
    2C9B5600-41CD-4EDD-9DED-C2423B57C43C.jpeg
    60 KB · Görüntüleme: 85
Çalışmaz mi? Allah Allah peki teşekkür ederim hocam. Modem görselini aşağıya yükledim.
Modeme de 12 ay 60 lira demişler nasıl bir modemse artık
Hocam internet hiç mi gelmez yoksa yüksek hız mi alamayız ?
İnternet hiç gelmez. 12 ay 60 lira ödemeye gerek yok. Normal ev kullanıcısı olduğunu düşünüyorum. O yüzden 150-200 lira civarına 2. el VDSL bir modem alırsanız sorun çözülür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı