S SemihTR123 Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 28 7 Kasım 2018 #1 Hat değerlerim 1 hafta öncesine kadar böyleydi. Şimdi interneti iptal ettirdim. Sizce hat değerlerim nasıl? En yüksek alabileceğim hizmet hata değerleri vs. hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2018
Hat değerlerim 1 hafta öncesine kadar böyleydi. Şimdi interneti iptal ettirdim. Sizce hat değerlerim nasıl? En yüksek alabileceğim hizmet hata değerleri vs. hakkında bilgi verirseniz sevinirim.
Melih ALBAYRAK Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 1.871 Makaleler 1 Çözümler 11 8 Kasım 2018 #11 SemihTR123 dedi: Sonuç olarak netspeed 50 mbps geçtim kopma durumunda arayın kademeli olarak düşürme gerçekleştireceğiz dediler. Genişletmek için tıkla... Evet en doğru çözüm bu. Eğer SNR değeri 8’den aşağı düşmez ise kopma yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
SemihTR123 dedi: Sonuç olarak netspeed 50 mbps geçtim kopma durumunda arayın kademeli olarak düşürme gerçekleştireceğiz dediler. Genişletmek için tıkla... Evet en doğru çözüm bu. Eğer SNR değeri 8’den aşağı düşmez ise kopma yaşamazsınız.