ADSL2+ Hat Değerleri

SemihTR123

Hectopat
Hat değerlerim 1 hafta öncesine kadar böyleydi. Şimdi interneti iptal ettirdim. Sizce hat değerlerim nasıl? En yüksek alabileceğim hizmet hata değerleri vs. hakkında bilgi verirseniz sevinirim.

Screenshot_20181106-193025.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef vdsl yok diyorlar ama ondan bile şüpheliyim her servis sağlayıcı farklı değer veriyor 8 verenden 42 diyen bile var hangisini doğru?
42 diyen doğru söylüyor. Santrale yakınsınız eğer VDSL’e geçiş yok diyorlarsa ya bulunduğunuz yerin alyapısı hiç geliştirilmemiş yada yalan söyleyip sizi geçiştiriyorlar. Önerim sözleşmeniz yok ise size 42 veren sağlayıcıya geçmeniz.

42 diyen doğru söylüyor. Santrale yakınsınız eğer VDSL’e geçiş yok diyorlarsa ya bulunduğunuz yerin alyapısı hiç geliştirilmemiş yada yalan söyleyip sizi geçiştiriyorlar. Önerim sözleşmeniz yok ise size 42 veren sağlayıcıya geçmeniz.

Millenicom 42 Türknet 35 Netspeed 24 veriyor oturduğum sitede 2008 de döşenmiş hat var. Onun üstüne hiçbir çalışma yapılmamış. Kutular evimin önünde bazen açık oluyor içine bakıyorum bayağı eski bir altyapı adsl diye düşünüyorum.

Millenicom 42 Türknet 35 Netspeed 24 veriyor oturduğum sitede 2008 de döşenmiş hat var. Onun üstüne hiçbir çalışma yapılmamış. Kutular evimin önünde bazen açık oluyor içine bakıyorum bayağı eski bir altyapı adsl diye düşünüyorum.
Eski diyorsunuz ama bu değerler ile 40 MBPS çok çok rahat alır. Millenicom deneyebilirsiniz sözleşme yok onlarda.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı