ADSL2+ modem DLS olur mu?

PapyonluKedi

Hectopat
TurkNet'ten internet aldık fakat 1,5 gündür internet erişimi yoktu. DLS ışığı yanıp yanıp sönüyordu. Müşteri hizmetleri ise modemin dls olması gerektiğini yoksa hızı 16ya düşürüleciğini söylediler. Başka bir çaresi var mıdır? Ya da uygun fiyatlı bir dls modem öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba.
Öncelikle DLS diye bir şey hiç duymadım. Ama DSL diye bir teknoloji vardır. ADSL de adı üzerinde Asimetrik DSL'dir. DSL derken VDSL2'yi mi kast ediyorsunuz? Burayı netleştirelim. :)

Merhaba.
Öncelikle dls diye bir şey hiç duymadım. Ama DSL diye bir teknoloji vardır. ADSL de adı üzerinde asimetrik DSL'dir. DSL derken VDSL2'yi mi kast ediyorsunuz? Burayı netleştirelim. :)

Dls'den kastınız VDSL mi? Modelini verirseniz bakabiliriz.

Vallahi bende tam bilmiyorum benim modemin özelliklerinde 300 Mbit hız destekliyor yazıyor fakat Max 16 Mbit verebilirmiş o yüzden müşteri temsilcileri bize dls dediler.

Billion BiPAC 5500N R3 300Mbps Wireless-N ADSL2+ Firewall Router modem bu​

Modeminizin VDSL desteği olmamasından ötürü dedikleri doğru. Eğer VDSL bir modem almazsanız ADSL'in teorik sınırı olan 24 Mbps'nin üzerine çıkamazsınız. Yeni bir modem almanız gerekmekte.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı