ADSL2+ Modemden 24MBPS Hız Almak

Yer
Mersin
Merhaba, ben Turknet kullanıyorum. Bağlatırken bana altyapınız yok falan gibi şeyler söylemişlerdi -Sanırım 1 yılı geçti- ve 16MBPS'e kadar yani ADSL internet bağlamışlardı. Şu an sorgulattığımda 35MBPS yazıyor fakat modemim VDSL destekli değil, bu yüzden bu hızı alamıyorum. Asıl sorunum şu benim modemim ADSL2+ destekli ve araştırdım 24MBPS'e kadar destekliyormuş. 24 Mbps almam için ne yapmam gerekiyor acaba? Benim yapabileceğim bir şey mi yoksa Turknet'le mi konuşmam gerek?

Telekom altyapısında yer alan ADSL2+ sinyali en fazla 16Mbit verebilir. Letgo'dan falan Türk Telekom'un modemlerinden almaya çalışın. Ben 150 liraya aldım TD-W9970v3 model numaralı TP-LINK modemi. VDSL port uygun olduğunda VDSL porta geçeceğim.

Teoride o hızı alabilirsin fakat Türktelekom en fazla 16 mbit hız vermeyi uygun görmüş.
Yapa altyapısında isen birşey yapmana gerek yok. Turknet kendisi bu işi hallediyor. VAE altyapısındaysan yapabileceğin bir şey yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı