ADSL2+ SNR Margin değeri

can9935

Picopat
Daha fazla  
Öncelikler herkese merhaba. Yaklaşık bir buçuk aydır internetimde kopma problemleri yaşıyorum. Çileden çıkmama çok az kaldı. 2 kere elektrikçi geldi kablolarımı kontrol etti. En sonunda çareyi tamamen tesisat yenilemekte buldum fakat henüz yaptırmadım. SNR değerleri ile alakalı bir şeyler gördüm internette sizlere sormak istedim. Atacağım görseldeki değerler doğrultusunda internetim yaklaşık 30 dakikadır hiç kopmadı sürekli kopan ve çileden çıkartan internetim. Bu değerlerde herhangi bir problem var mı? Hangisini sabitlemem, yükseltmem gibi şeylerle uğraşmam gerekiyor? Hangisi SNR veya Margin anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıkıntı yok gibi gözüküyor.
Evet bahsettiğim gibi 1 saat 45 dakikadır bir kopma görülmüyor. Biraz daha araştırdım stabil bir internet için uygun rakamlar hatta hat zayıflama değerim gayet iyi görünüyor. Sorduğum gibi bu şekilde stabil bir kullanım için nasıl sabitleyebilirim ? Anladığım kadarıyla kopmalar, bu değerler kötüye gittiğinde oluşuyor.

Hocam değerlere yoğun olabilecek saatlerde gene bakın.
Ne zaman olacağı belli olmuyor ki bazen tüm gün kopma oluyor bazen gündüzleri bazense geceleri şuan değerler iyi ve kopmuyor ama kopma olmaması için bu değerlere sabitleme nasıl yaparım onu bulamadım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı