ADSL'den fibere geçiş yaparken nasıl bir süreç izlenmeli?

Umit onal a mail atabilirsin LinkedIn ile uğrsaşmak istemiyorsan hem derdini anlat hem de PDF'i yolla aynı durumu ben de yaşıyorum her yanım TT fiber ama mail de atsam arasam da olumsuz dönüş aldım neyse ki artık adresime GigaFiber geldi de bunlara ağız eğmek zorunda kalmıyorum.

Bende tam bilmiyorum ama LinkedIn sitesinden yazmayı dene ümit önala.

Tmmdır sonuç olursa sizinle paylaşırım.

Umit onal a mail atabilirsin LinkedIn ile uğrsaşmak istemiyorsan hem derdini anlat hem de PDF'i yolla aynı durumu ben de yaşıyorum her yanım TT fiber ama mail de atsam arasam da olumsuz dönüş aldım neyse ki artık adresime GigaFiber geldi de bunlara ağız eğmek zorunda kalmıyorum.

Yanıtınız için teşekkürler hocam GigaFiber yanlış bilmiyorsam fiber ile birlikte bir durum onun için farklı bir altyapımı mı kullanılıyor verdiğiniz tavsiyeyi uygulayacağım.

Tamamdır sonuç olursa sizinle paylaşırım.

Yanıtınız için teşekkürler hocam GigaFiber yanlış bilmiyorsam fiber ile birlikte bir durum onun için farklı bir altyapımı mı kullanılıyor verdiğiniz tavsiyeyi uygulayacağım.

Hocam GigaFiber TurkNet'in kendi altyapısı bu sayede benim Türk Telekom'la hiçbir şekilde bağım kalmıyor. Umarım sizde işe yarar.

Rize çayelide tıpatıp benzer sıkıntıyı çekiyorum. Adamlar hiçbir şekilde yardımcı olmuyolar. Senlerdir uğraşıyorum, en ufak bi olumlu cevap alamadım. Ben de pes ettim artık. Starlinkin gelmesini bekliyorum. Yapacak bişeyim yok

Rize çayelide tıpatıp benzer sıkıntıyı çekiyorum. Adamlar hiçbir şekilde yardımcı olmuyolar. Senlerdir uğraşıyorum, en ufak bir olumlu cevap alamadım. Ben de pes ettim artık. Starlink'in gelmesini bekliyorum. Yapacak bir şeyim yok.

Maalesef hocam çekeriz dediler 2024 sonuna kadar bekliyicez mecbur.

@Einstein bir de binamda internette VDSL altyapı diyor fakat kesinlikle internet hızım 20 üzerine çıkmadı hızlar aşağıdaki gibi.

Dosya Ekleri

• internet.jpeg
    internet.jpeg
    68,9 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı